Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Connexxion Haarlem Zijaanzicht
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief

Connexxion, Haarlem

De samenwerking Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor Connexxion realiseerde. Een kantoor en chauffeursverblijf aan de Jan van Krimpenweg in Haarlem nabij de stallings- en oplaadlocatie van de elektrische bussen.

Duurzaamheidsgedachte

Dat de samenwerking zo succesvol is, is niet verwonderlijk als je bedenkt dat beide bedrijven hoog inzetten op duurzaamheid. Vanuit die duurzaamheidgedachte zette Connexxion in Haarlem een locatie op voor elektrische bussen, die daar worden opgeladen en gestald. De Meeuw realiseerde er zoals gezegd de tijdelijke modulaire kantoorruimte en kantinevoorzieningen waar de chauffeurs kunnen pauzeren.

Opdrachtgever
Transdev Nederland
Project
Kantoor en chauffeursverblijf
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2021
Plaats
Haarlem
Chauffeursverblijf
Kantinevoorzieningen en wachtruimte
Connexxion voorzijde kantoor Haarlem

Connexxion Haarlem vooraanzicht

Connexxion Haarlem Vooraanzicht 2

Connexxion Haarlem - vooraanzicht

Connexxion Haarlem kantoor

Connexxion Haarlem - kantoor

Connexxion Haarlem vooraanzicht

Connexxion Haarlem - vooraanzicht

Connexxion-boog

Net als de vergelijkbare accommodaties die De Meeuw eerder voor deze opdrachtgever plaatste, kenmerkt het gebouw zich door een karakteristieke, antracietkleurige gevel met accenten in een houtmotief. Ook werd de bekende rode ‘Connexxion-boog’ aangebracht. Verder leverde De Meeuw in opdracht van moedermaatschappij Transdev Nederland Holding N.V. – onze formele opdrachtgever – een aantal eindpunten op. Dat gebeurde onder meer in Hoofddorp (2x), in Nieuw-Vennep (2x), in Blaricum en Kudelstaart.

De klant aan het woord

Laatste nieuws