Home Nieuws Wat maakt het serviceteam van De Meeuw succesvol?

Wat maakt het serviceteam van De Meeuw succesvol?

Naast het bieden van een goed product, moet je als bedrijf ook een goede service verlenen. Dit laatste lukt het serviceteam bij De Meeuw vrij aardig. De klanten van De Meeuw waarderen de service met een 4,1 uit 5. Maar, wie zijn de mensen in het serviceteam en wat is hun sleutel tot succes?

Delen

Servicemedewerker Marieke Burghout vertelt:

“Samen met mijn collega’s Cecile en Ingeborg verwerk ik zo’n 60 tot 120 servicemeldingen per week. Soms zijn dit klachten, soms zijn dit meldingen over onderhoud. Ook kleine verbouwverzoeken komen bij ons op de afdeling binnen. Dit gaat dan bijvoorbeeld over het samenvoegen van twee ruimten of het plaatsen van een extra deur, raam en/of wand.”

“Wanneer er een klacht of melding binnenkomt, kijken we eerst wat er met deze melding moet gebeuren: hoe kunnen we het oplossen en – niet onbelangrijk – wie gaat dit oplossen. Afdeling service heeft in hun team drie servicemonteurs: Ben, Wil en Jos. Zij nemen alle bouwkundige klussen op zich. Niet-bouwkundige klussen, bijvoorbeeld het repareren van elektra of vloerbedekking, laten we uitvoeren door onderaannemers.”

“Het serviceteam is van begin tot eind bij een melding betrokken. Zodra we van de monteurs of onderaannemers weten wat er nodig is om de klus te klaren, stellen we offertes samen en bestellen wij, na akkoord van de klant, de benodigde materialen. Vervolgens sturen we de benodigde partijen aan, houden we contact met de klant en verzorgen we de (eventuele) facturatie. Bij klanten die een onderhoudscontract hebben verzorgen we de onderhoudsrapportages en bieden we daarbij offertes aan voor het eventuele meerwerk dat eruit voortvloeit. Onze betrokkenheid in het hele proces is denk ik onderdeel van ons succes. We weten van de hoed en de rand en we kunnen de klant op elk moment vertellen wat de stand van zaken is.”

“Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisselende werkzaamheden en de samenwerking met collega’s, klanten en onderaannemers. Het serviceteam is goed op elkaar ingespeeld en heeft alles voor elkaar over. Ook andere collega’s binnen De Meeuw staan altijd voor je klaar om te helpen of mee te denken. Samen zorgen we voor het succes van het serviceteam.”

Wil je meer weten over de servicemogelijkheden van De Meeuw? Lees hier verder.

Team servicemeldingen De Meeuw
Servicemonteurs De Meeuw
Customer Care De Meeuw

Wilt u meer weten over de service van De Meeuw?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Projecten

Universiteit leiden 07

Universiteit Leiden - kantoorgebouw

In opdracht van universiteit Leiden heeft De Meeuw eind 2016 een tijdelijk kantoorgebouw gerealiseerd. Na een korte...

Meer informatie
Universiteit Leiden - kantoorgebouw
In opdracht van universiteit Leiden heeft De Meeuw eind 2016 een tijdelijk kantoorgebouw gerealiseerd. Na een korte ontwerpfase werd de accommodatie op het terrein van de universiteit gerealiseerd in ...
Meer informatie
Hampshire putten 07

Hampshire Inn

Hampshire Inn is gelegen in het hart van het Speulder- en Sprielderbos en vormt de ideale uitvalbasis...

Meer informatie
Hampshire Inn
Hampshire Inn is gelegen in het hart van het Speulder- en Sprielderbos en vormt de ideale uitvalbasis voor fiets- en wandeltochten in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Het hotel...
Meer informatie