Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Connexxion 03
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief

Connexxion

In Amstelveen en Schiphol heeft De Meeuw nieuwe kantoren geplaatst voor Connexxion. Accountmanager Eric Koenraads (De Meeuw): “Het is een mooi voorbeeld van de kracht van De Meeuw; de gebouwen kunnen blijven staan, maar kunnen ook worden verplaatst als dat nodig is.” Daarnaast is er in Haarlem een kantoor geplaatst dat eerder dienst deed in Amersfoort.

De nieuwe kantoren en remises van Connexxion zullen plaats bieden aan ongeveer 380 mensen. Het gaat hier voornamelijk om chauffeurs die hier hun bus oppikken en stallen en kantoormedewerkers die in het nieuwe regiokantoor werken.

Opdrachtgever
Connexxion
Project
Kantoorgebouw
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Amstelveen & Schiphol
Connexxion 10

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 02

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 05

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 04

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 09

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 08

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 07

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 11

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Connexxion 12

Connexxion Amstelveen | Schiphol

Quote open

Het mooie concept van De Meeuw, met idem uitstraling, speelde in onze keuze natuurlijk ook een rol.

Quote close
Connexxion Marc Pruis
Marc Pruis
Connexxion

Twee projecten die parallel lopen

“Het gaat eigenlijk om twee projecten die parallel aan elkaar lopen”, legt Koenraads uit. “We zijn begin 2017 aan de slag gegaan met het verplaatsen van het gebouw in Amersfoort. Dit gebouw is volledig herzien en opnieuw geplaatst in Haarlem. Rond diezelfde tijd won Connexxion de aanbesteding voor het verzorgen van het busvervoer in Amstelland-Meerlanden (AML).” Zodoende werd De Meeuw door Marc Pruis, facilitair coördinator bij Connexxion, gevraagd ook een concept te bedenken voor de regiokantoren in Amstelveen en Schiphol.

CONNEXXION AMSTELVEEN

Het project op Schiphol kende een paar uitdagingen. “Onze locatie op Schiphol is een bijzondere locatie omdat deze direct bij start- en landingsbaan ligt," aldus Pruis. "Daar zitten natuurlijk geluidseisen aan. Daarnaast moesten we snel beginnen met bouwen en De Meeuw durfde de uitdaging aan en bood een mooie prijs. Hun mooie concept met idem uitstraling speelde in onze keuze voor dit bouwbedrijf natuurlijk ook een rol.”

Een kantoor op maat

De Meeuw kan een totaalpakket leveren als de klant daarom vraagt. Koenraads: “We kunnen op een plek waar helemaal niets is, iets moois neerzetten en tijdens het project samen met de klant oplossingen bedenken voor zaken die op het pad komen. Daarnaast verzorgen we uiteraard de cijfers en berekeningen die de klant nodig heeft voor vergunningen, en desgewenst vragen we ook de vergunningen aan. Voor Connexxion hebben we bijvoorbeeld ook de stoffering en de inrichting van de kantoren verzorgd.”

Laatste nieuws