Home Markten Zorgen

Zorgen

Ruimte voor dynamiek

Als zorgvastgoedmanager wil je met je gebouw moeiteloos kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de zorgsector. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van technologie en regelgeving, maar ook veranderende behoeftes van cliënten en de impact van vergrijzing. Onze gebouwen hebben de flexibiliteit om zich naar de toekomst te vormen.

Met de verlaging van de NHC vormt het inspelen op ontwikkelingen in de zorgsector een uitdaging. Lees onze whitepaper over welke kansen de verlaging biedt zonder in te leveren op kwaliteit van de zorg. De whitepaper kun je hieronder downloaden.

MW1501 099
Woningen met Care
Meer informatie
Woningen met Care
Meer informatie
WM Isala 211203 007
Gebouwen voor Cure
Meer informatie
Gebouwen voor Cure
Meer informatie
WM Isala 211203 007

Download de whitepaper over de kansen van de NHC verlaging met behoud van zorgkwaliteit

Van verpleeghuis tot polikliniek

Je bent op zoek naar meer dan alleen een gebouw voor jouw zorginstelling. Bij De Meeuw begrijpen we dat als geen ander. Wij bieden namelijk niet alleen ontwerp en realisatie aan, maar ook professioneel onderhoud en verschillende ondersteunende diensten. Door onze efficiënte manier van bouwen, profiteer je niet alleen van kwaliteit en duurzaamheid, maar ook van budget- en doorlooptijdbesparingen.

Met een rijke ervaring in de realisatie van woonzorggebouwen en medische ruimtes, bieden wij je de expertise die nodig is om jouw specifieke gebouwwensen te realiseren.

Of je nu behoefte hebt aan een extra spreekkamer, onderzoekskamer, vergaderruimte of behandelruimte, wij hebben de oplossing voor je! Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de bouw van beddenhuizen, dialysecentra en poliklinieken, of het nu gaat om tijdelijke of permanente zorghuisvesting.

Samen met jou denken we graag mee voor de beste oplossing voor jouw zorggebouw!

De voordelen van een flexibel zorggebouw

Recycle
Aanpasbaar & verplaatsbaar
Wallet
Voorspelbare kosten
Service
Gebouwbeheer & onderhoud

Meer dan een zorggebouw....

20230802 De Meeuw Valkenheim 057 5733

Valkenheim, Valkenburg

Valkenheim, Valkenburg 60 zorgappartementen voor dementerende ouderen leveren.

Meer informatie
Valkenheim, Valkenburg
Valkenheim, Valkenburg Een zorgpaviljoen dat aan bewoners een thuis biedt en voor zorgmedewerkers een prettige werkplek.
Meer informatie
PAM 03 web

Pameijer, Rotterdam

In opdracht van Pameijer bouwde De Meeuw in Rotterdam-Zuid de nieuwe, duurzame modulaire huisvesting voor begeleid wonen...

Meer informatie
Pameijer, Rotterdam
In opdracht van Pameijer bouwde De Meeuw in Rotterdam-Zuid de nieuwe, duurzame modulaire huisvesting voor begeleid wonen waarin 23 cliënten hun eigen appartement betrekken. Een bijzonder woongebouw, dat bestaat uit...
Meer informatie
Zorgspectrum Buitengevel LR

ZorgSpectrum, Houten

ZorgSpectrum Houten is uitgebreid met modulaire zorgunits. Naast zorgcentrum het Houtens Erf staat nu het modulaire Ervensteate...

Meer informatie
ZorgSpectrum, Houten
ZorgSpectrum Houten is uitgebreid met modulaire zorgunits. Naast zorgcentrum het Houtens Erf staat nu het modulaire Ervensteate dat na een ontwerp- en uitvoeringsfase van 6 maanden werd opgeleverd. Dit gebouw...
Meer informatie
Bartimeus Ermelo 46

Bartiméus, Ermelo

Eind 2017 kreeg De Meeuw de opdracht voor het ontwerp en de realisatie van een semi-permanente huisvesting...

Meer informatie
Bartiméus, Ermelo
Eind 2017 kreeg De Meeuw de opdracht voor het ontwerp en de realisatie van een semi-permanente huisvesting voor 48 cliënten van Bartiméus, een stichting die mensen met een visuele beperking...
Meer informatie
20230321 De Meeuw 004 2

Wil je meer weten over onze zorggebouwen? Vraag het me gerust!

Koen Gosens,
Senior accountmanager Gezondheidszorg
Tantelouise vivensis hal met bewoners

Nieuwsgierig naar onze zorgbrochure? Download het hier.

Service van A tot Z

Met onze flexibele zorggebouwen kun jij je richten op je zorgtaken. We bieden onze gebouwen aan als een service, zodat je weet wat je maandelijkse lasten zijn en je zelf geen investeringen in je gebouw hoeft te doen. Ook het onderhoud en beheer van je zorggebouw kunnen wij van je overnemen.

Een goed onderhouden gebouw heeft een langere levensduur, is een langere periode herinzetbaar en heeft lagere exploitatiekosten.