Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Marktbeeld zorg

Zorg

De zorg is volop in beweging. Veranderende wet- en regelgeving, een steeds zwaardere zorgvraag en nieuwe technologie. Tegelijkertijd hebben we te maken met de dubbele vergrijzing en nieuwe ouderen die nieuwe ideeën hebben over de manier waarop ze willen leven.

Continue veranderingen die een groot effect hebben op de inrichting en het gebruik van ruimten en gebouwen. En een enorme impact op zorginstellingen, doordat realisatie en bekostiging van huisvesting een complexe aangelegenheid wordt. Dat vraagt om nieuwe zorgoplossingen en een perfect aansluitende dienstverlening.

Of de focus nu ligt op CARE of CURE, De Meeuw denkt verder dan alleen het realiseren van gebouwen: van ontwerp en realisatie tot onderhoud en verschillende ondersteunende diensten. Om maximaal aan te blijven sluiten op wat op dat moment nodig is voor uw zorginstelling.

Zorg

Header zorg

Ouderenzorg

Het aantal ouderen neemt toe. Mensen worden ook steeds ouder. En fitte oudere mensen wil graag zo lang en zoveel mogelijk zelfstandig blijven wonen. Mede hierdoor verandert de vraag naar zorg voortdurend. Daarbij komt dat een verpleeghuis zeven dagen per week, 24 uur per dag operationeel moet blijven. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele huisvesting...
Julie postel 1132

Gehandicaptenzorg

Mensen met een handicap zijn kwetsbaar. Zij hebben zorg nodig om met hun beperking zo veel mogelijk te kunnen leven als andere mensen. De Meeuw heeft veel ervaring met bouwen voor deze doelgroep en weet welke kwaliteit nodig is. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele huisvesting, die bovendien razendsnel te realiseren is. Daarnaast zijn de...
Bartimeus Ermelo 48

Geestelijke gezondheidszorg

1 op de 4 Nederlanders krijgt in zijn leven psychische problemen waar behandeling voor nodig is. Er maken dus veel mensen gebruik van de geestelijke gezondheidszorg. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele huisvesting voor de geestelijke gezondheidszorg, die bovendien razendsnel te realiseren is. Voor deze doelgroep ligt de nadruk op een veilige en vertrouwde leefomgeving...
Stek jeugdzorg 146

Jeugdzorg

Huisvestingsoplossingen voor jeugdzorg vragen om een praktische en veilige omgeving. Jeugdzorg is er voor verschillende doelgroepen: voor kinderen met psychische problemen of een beperking tot kinderen met een bedreigende thuissituatie. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele huisvesting voor jeugdzorg, die bovendien razendsnel te realiseren is. Dankzij de flexibele modules van De Meeuw is het gebouw...
Maxima Medisch Centrum 371

Eerstelijnszorg

Huisvestingsoplossingen voor eerstelijnszorg vragen om een praktische insteek. De zorg voor uw patiënten moet boven alles doorgaan. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele ruimtes die bovendien razendsnel te realiseren zijn. Of het nu gaat om een tijdelijke huisartsenpraktijk, consultatiebureau of om een compleet gezondheidscentrum. Van eenvoudige wachtruimtes tot compleet ingerichte behandelruimtes.
Med Centrum Alkmaar 041

Ziekenhuis

Huisvestingsoplossingen voor ziekenhuizen vragen om kennis van hoogwaardige zorggebouwen en installaties. Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de huisvesting zijn essentiële voorwaarden. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele ziekenhuisruimtes die bovendien razendsnel te realiseren zijn. Of het nu gaat om een tijdelijke polikliniek of een beddenhuis. Van een eenvoudige wachtruimte tot medisch gebruikte ruimtes.
MEER INFORMATIE

De Meeuw maakt onder andere ruimte voor:

  • Logorabobank
  • Logoministerievandefensie
  • Logobp