Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Header zorg
Home / Markten / Zorg /

Ouderenzorg

Ouderen zijn steeds vitaler, leven langer en willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dit heeft effect op de huisvesting in de ouderenzorg. Zo komen ouderen minder snel in aanmerking voor een intramurale zorgwoning en is de zorgvraag zwaarder voor degene die daar wel voor in aanmerking komt. Ouderen die zelfstandig blijven wonen hebben weer behoefte aan woningen die hiervoor geschikt zijn. Ouderenhuisvesting van de toekomst vraagt dus om een behoorlijke flexibiliteit. De Meeuw ziet dan ook dat de behoefte aan andere woonvormen fors is toegenomen. Modulaire woningen, die voelen als een warm thuis, spelen hier een steeds grotere rol in.

Voordelen

  • Veel aandacht voor comfort en het thuisgevoel van de bewoners
  • Compleet woonzorggebouw met appartementen, gezamenlijke ruimtes en alle noodzakelijke nevenruimtes
  • Eenvoudig aanpasbaar en herbruikbaar
  • Snelle levering en plaatsing van tijdelijke, semi- of permanente huisvesting
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
Tantelouise vivensis hal met bewoners

Nieuwsgierig naar onze zorgwoningen?

Download hier ons conceptboek

TIJDELIJK, SEMI- OF PERMANENTE HUISVESTING

We staan voor een nieuwe maatschappelijke opgave als het gaat om zorghuisvesting van ouderen. Het traditionele verzorgingshuis verdwijnt snel door veranderende wensen van ouderen en de verandering in zorgfinanciering. Senioren zijn meer dan voorheen op zoek naar een prettige, veilige woonomgeving waarin ze zo zelfstandig mogelijk hun leven kunnen leiden en deel uit kunnen blijven maken van een sociaal netwerk.

Er is daarmee vraag naar twee vormen van flexibele en modulaire zorgwoningen. De eerste vorm betreft permanente en semipermanente zorggebouwen, die flexibel in gebruik zijn en minimaal 10 jaar in gebruik blijven. De tweede vorm bestaat uit tijdelijke huisvesting voor de ouderenzorg. Deze gebouwen worden na maximaal 10 jaar weer gedemonteerd. Onze tijdelijke huisvesting voor ouderenzorg is flexibel en comfortabel, volledig naar wens in te richten en voldoet aan alle wettelijke eisen. De woningen doen niet onder voor een permanente woning.

DE WENSEN VAN MENSEN

Bij De Meeuw beginnen we altijd bij de wensen van de mensen: de woonwensen van ouderen zijn de basis voor onze bouwconcepten. Bent u op zoek naar een compleet nieuw verpleeghuis of een uitbreiding van een zorggebouw voor ouderen? Een semipermanent gebouw voor de somatische zorg of de bouw van een tijdelijk verpleeghuis? Permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen behoren tot de talloze mogelijkheden van De Meeuw. Wij bieden de passende oplossing.

Bij De Meeuw creëert u snel en efficiënt de juiste ruimte en huisvesting voor de senioren doelgroep. Ook qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing is de keuze enorm. Met iedere wens wordt rekening gehouden om het thuisgevoel te realiseren.

Quote open

SNELHEID, PRIMA OVERLEG, INTERESSANTE PRIJS EN FLEXIBILITEIT. VOEG HIER NOG DE JUISTE DENKWIJZE OVER CIRCULAIR BOUWEN AAN TOE EN JE HEBT DE JUISTE MIX DIE WIJ GEVONDEN HEBBEN IN DE SAMENWERKING MET DE MEEUW

Quote close
Wilfried Aper
Manager Zorgvastgoed tanteLouise
Jorrit Heuts

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar iets anders?


Lees meer over gehandicaptenzorg


Lees meer over geestelijke gezondheidszorg


Lees meer over jeugdzorg


Lees meer over eerstelijnszorg


Lees meer over ziekenhuis