Home De Meeuw Services Legionella

Legionella

Gezond werken is gelukkig werken

De Meeuw is zich bewust van de risico’s die een legionellabesmetting kan opleveren voor bewoners en gebruikers van haar gebouwen.
Voor prioritaire installaties (o.a. ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen, hotelaccommodaties, badgelegenheden) is het hebben van een risicoanalyse en beheersplan volgens de huidige wetgeving verplicht.

De Meeuw bied je volledige ontzorging op het gebied van legionella beheersing. Met behulp van een risicoanalyse, een beheersplan met duidelijke maatregelen, een jaarlijkse audit en een online applicatie waar je alle maatregelen en acties kunt bijhouden houd je de drinkwaterkwaliteit volledig onder controle.
wettelijke richtlijnen leidingwater-installaties

De legionellabacterie zorgt ervoor dat er jaarlijks in Nederland een kleine 450 personen in het ziekenhuis worden behandeld voor een longontsteking, vaak met ernstige blijvende gezondheidsklachten. Vanuit de overheid zijn er wettelijke richtlijnen gesteld waar leidingwater-installaties aan moeten voldoen.

MEER INFORMATIE
Download onderstaande productsheet voor meer informatie

Waarom De Meeuw legionella?

> Een risicoanalyse en beheersplan

> Een overzicht van alle noodzakelijke beheersmaatregelen

> Een logboek om de resultaten bij te houden

> Een jaarlijkse auditWAAROM DE MEEUW LEGIONELLA?

> Een risicoanalyse en beheersplan

> Een overzicht van alle noodzakelijke beheersmaatregelen

> Een logboek om de resultaten bij te houden

> Een jaarlijkse audit

Meer services? Of wil je meer weten over legionella?

AQUA ASSISTANCE, SCHOON DRINKWATER ZONDER ZORGEN


Aqua Assistance is een landelijk opererende en toonaangevende organisatie op het gebied van schoon drinkwater, legionellapreventie en – beheersing.


Sinds 2005 staat Aqua Assistance bekend als een organisatie die het belang van de klanten op de eerste plaats stelt, er worden hoge cijfers behaald op het gebied van klantgerichtheid, vakbekwaamheid en oplossingsgerichtheid. Aqua Assistance is KIWA BRL 6010 en BRL K14010-1/2 gecertificeerd.


Customer Care De Meeuw

Liever een persoonlijk advies?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER VOOR MEER INFORMATIE