Interieur

De Meeuw maakt comfortabel werken mogelijk

Toekomstbestendige huisvesting vraagt om een toekomstbestendige inrichting, waarbij de focus veel meer ligt op gebruik dan op bezit.

Met De Meeuw FURNITURE is elke ruimte van De Meeuw van buiten én van binnen tot in de puntjes verzorgd. Met gebruiksklare en betaalbare oplossingen voor elke werkplek, van flexplekken tot vergaderruimtes tot complete kantoorinrichtingen.

Het voorzien van een ruimte van het juiste meubilair is in veel gevallen een logistieke uitdaging. De Meeuw zorgt ervoor dat het meubilair op tijd wordt geleverd, gerepareerd en opgehaald. Zo kun je jezelf richten op zaken waar je goed in bent.

Met De Meeuw FURNITURE beschik je altijd direct over de juiste inrichting voor elke toepassing. En verandert deze toepassing na verloop van tijd, dan verandert de inrichting gewoon mee.

Waarom De Meeuw furniture?

> Beweegt mee met veranderende ambities

> Modern en passend meubilair

> Keuze van standaard tot luxe

> Pay-per-use


ALVERO. DE EXPERT VOOR TIJDELIJKE INRICHTING


Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Wij leveren en plaatsen onze meubels met ons eigen wagenpark bij onze klanten binnen de Benelux en Duitsland. In ons magazijn hebben wij voldoende voorraad om aan uw huisvestingsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om één fauteuil, honderden koppelbare zaalstoelen of complete werkplekken, voor één dag of enkele jaren, wij staan voor u klaar en denken graag met u mee!


Laat je gegevens achter voor meer informatie