Home Markten Zorg Ziekenhuis

Ziekenhuis

Tijdelijk zorggebouw, (nood)hospitaal, polikliniek of ziekenhuis nodig?

Met de huisvesting voor uw ziekenhuis van De Meeuw kunt u ook qua ontwerp alle kanten op. Of het nu gaat om een tijdelijk of (semi)permanent zorggebouw. We werken graag samen met gerenommeerde architecten. In die samenwerkingen realiseren we de meest uiteenlopende bouwwerken. In kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing zijn er eindeloze mogelijkheden. Zo bent u er zeker van dat uw kantoor, polikliniek of beddenhuis voldoet aan alle wensen en eisen én de uitstraling heeft die het ziekenhuis nodig heeft.

Tijdelijke zorggebouw ziekenhuis

Bij een tijdelijk zorggebouw in de Cure moet alles kloppen. Of het nu een tijdelijk kantoor, polikliniek of beddenhuis betreft, een ziekenhuis heeft speciale eisen. Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de huisvesting zijn natuurlijk essentieel. Net zo essentieel is de kennis van zorggebouwen en installaties bij het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige zorghuisvesting. Daarvoor is er De Meeuw.

Een tijdelijk zorggebouw draait om mensen

Een tijdelijke polikliniek, een beddenhuis of een noodvoorziening om patiënten met corona-verschijnselen op te vangen vragen allemaal andere eisen. Net zoals een eenvoudige en comfortabele wachtruimte of een medisch gebruikte ruimte waar kleine ingrepen plaatsvinden. De zorg die u verleent en de patiënt staan altijd centraal. Het tijdelijke zorggebouw staat daar in dienst van.

De moderne, modulaire manier van bouwen maakt ruimte voor volledige vrijheid. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De modulaire aanpak van De Meeuw stelt u daardoor in staat om snel en zonder hoge kosten in te spelen op de behoeften die er op dat moment zijn. Daarbij kunt u denken aan veranderende gebruikersaantallen of innovaties in de zorg die andere eisen aan het gebouw stellen.

Tijdelijk zorggebouw


De Meeuw bouwt flexibel en industrieel. Dat betekent dat ons productieproces plaatsvindt onder geconditioneerde omstandigheden. Hierdoor ontstaat er nagenoeg geen afval op bouwplaats en vormen weersinvloeden geen belemmeringen. Het grootste voordeel is de snelheid van de bouw. Een tijdelijk of (semi)permanent kantoor, polikliniek of beddenhuis staan er sneller dan u denkt. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele ziekenhuisruimtes in een ongelofelijk snel tempo. Daardoor voorkomt u hoge kosten. De huisvesting wordt tot wel 50% sneller opgeleverd dan bij traditionele bouw. Door onze bouwmethode blijft overlast op de bouwlocatie beperkt tot een minimum. In de meeste gevallen is het gebouw al maanden eerder te exploiteren. De investering is dus sneller terug te verdienen.

Nieuwsgierig naar de zorgbrochure?

Flexibel in financiering

Kies voor koop, huur of lease van uw huisvesting van De Meeuw. Samen met onze specialist kijken we welke oplossing het beste aansluit op uw situatie. Naast een volledig nieuw gebouw kunt ook kiezen voor een circulair gebouw van De Meeuw. Dat is nog duurzamer bouwen omdat het aanbod is van gebouwen die al een eerste leven gehad hebben.

Jorrit Heuts

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een ziekenhuis met De Meeuw? Neem dan direct contact op met Jorrit Heuts.

Gerelateerde projecten

Gelre ziekenhuizen 033

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen heeft een Diagnostisch Centrum op het terrein van de locatie Juliana aan de Sprengenweg gevestigd...

Meer informatie
Gelre Ziekenhuizen
Gelre ziekenhuizen heeft een Diagnostisch Centrum op het terrein van de locatie Juliana aan de Sprengenweg gevestigd. Inwoners uit het verzorgingsgebied van het ziekenhuis kunnen hier terecht voor bloedonderzoek en...
Meer informatie
Med Centrum Alkmaar 041

Medisch Centrum Alkmaar

De Meeuw Bouwsystemen heeft in opdracht van hoofdaannemer Interflow en partner Cyclusbouw een modern operatiekamercomplex voor Medisch...

Meer informatie
Medisch Centrum Alkmaar
De Meeuw Bouwsystemen heeft in opdracht van hoofdaannemer Interflow en partner Cyclusbouw een modern operatiekamercomplex voor Medisch Centrum Alkmaar (MCA) gebouwd. Het gaat hierbij om de modulaire bouw van vier...
Meer informatie

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar iets anders?

Lees meer over ouderenzorg

Lees meer over gehandicaptenzorg

Lees meer over geestelijke gezondheidszorg

Lees meer over jeugdzorg

Lees meer over eerstelijnszorg