Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Onderhoud header

Onderhoud

DE MEEUW MAAKT WERK VAN ONDERHOUD

De Meeuw heeft een prima reputatie op het gebied van de kwaliteit van de bouwsystemen, de aanwezige kennis en het hoogwaardige onderhouds- en serviceniveau. Huisvestingsoplossingen die goed onderhouden worden, hebben een langere levenscyclus, zijn langer herinzetbaar en hebben lagere exploitatiekosten. Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat uw huisvestingsoplossing in optimale staat blijft en voldoet aan de wettelijke richtlijnen. Met Maintenance van De Meeuw ben je verzekerd van de beste service op het gebied van onderhoud.

De Meeuw MAINTENANCE zorgt ervoor dat je geen zorgen meer hebt over wettelijk, preventief en correctief onderhoud. Wettelijke eisen op het gebied van dakbeveiliging, legionella preventie, elektriciteit, brandbeveiliging en noodverlichting nemen we vanzelfsprekend als uitgangspunt. Door preventief onderhoud kunnen we ervoor zorgen dat de huisvesting in goede staat blijft. Correctief onderhoud, bijvoorbeeld storingen aan installaties en bouwkundige elementen zoals daken en deuren, worden door ons vakkundig en pro actief opgepakt. Dit levert een goed functionerend gebouw op, met het oog op de toekomst. Onze missie daarbij is een zorgeloze huisvesting.

Goed onderhoud bespaart kosten

Goed onderhoud is voor huurder en gebouweigenaar van groot belang. Huisvestingsoplossingen die goed onderhouden worden, hebben een langere levenscyclus, zijn langer herinzetbaar en hebben lagere exploitatiekosten.

De Meeuw heeft een goede reputatie op het gebied van service & onderhoud en verzorgt voor haar huidige opdrachtgevers naar grote tevredenheid de service & onderhoudsactiviteiten. We maken daarbij gebruik van gekwalificeerde partners die vakkundig en efficiënt inspelen op de klantvraag naar wettelijk, preventief en correctief onderhoud.

Ook heeft De Meeuw Full Maintenance en instandhoudingsconcepten waarin, naast wettelijk, preventief en correctief onderhoud, de klant volledig ontzorgd wordt inclusief 24/7 storingsopvolging en periodieke vervanging van kritische assets. Met deze contractvormen zorgen we ervoor dat rendement, output en klanttevredenheid naar de toekomst toe worden geoptimaliseerd. Instandhouding van de huisvesting tegen het beste rendement en met de hoogste mate van klanttevredenheid.Richtlijnen voor onderhoud

PARTNERS DE MEEUW MAINTENANCE


ENGIE is een van de grootste technische dienstverleners van Nederland, met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. ENGIE heeft een landelijke spreiding en is actief in diverse sectoren zoals utiliteit, industrie en infrastructuur.


Van den Broek Systemen is een toonaangevende installateur op het gebied van electrotechnische installaties, zwakstroom installaties, beveiliging en telecom.


SWECO is een van de leidende ondernemingen op het gebied van vastgoedmanagement. SWECO heeft een grote kennis en ervaring op het gebied van call center management, storingsafhandeling en onderhoudsuitvoering.


LAAT JE GEGEVENS ACHTER VOOR MEER INFORMATIE