Home De Meeuw Services Service en onderhoud

Service en onderhoud

Van last naar lust

Het zelf regelen en uitvoeren van onderhoud kan een last zijn die je steeds voor je uitschuift of er zelfs bij inschiet. Wat zou het fijn zijn om hier geen omkijken naar te hebben en dat jij je kunt focussen op je eigen kernactiviteiten. Geef het onderhoud uithanden aan De Meeuw en wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers en/of bewoners altijd in een prettige omgeving kunnen werken en wonen met onze 24/7 service.

Goed onderhoud is voor huurder en gebouweigenaar van groot belang. Zo weet je zeker dat jouw gebouw altijd voldoet aan de wettelijke eisen van de bijhorende installaties. Dit levert een goed functionerend gebouw op, met een langere levenscyclus en lagere exploitatiekosten.

De voordelen van een goed onderhouden gebouw

Ready to use
Fijne woon- en/of werkomgeving
Service
Geen uitval van installaties

Verschillende onderhoudscontracten

Iedereen heeft een andere behoefte aan onderhoud. Om voor iedereen passend onderhoud aan te bieden hebben we verschillende onderhoudscontracten, zo stem je de kosten optimaal af aan jouw behoeftes. Je hebt de keuze uit 3 onderhoudscontracten: Goud, Zilver en Brons. Met onze onderhoudspakketten kun jij, als huurder of eigenaar van het gebouw, rekenen op beheer, onderhoud en reparaties. Het verschil van de contracten zit in de mate van dienstverlening die wij bieden.

In het Brons-contract inspecteren we de bouwkundige staat van het gebouw en de technische installaties. Zo zorgen we ervoor dat het gebouw en de installaties blijven voldoen aan de wettelijke eisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het keuren van de brandblusmiddelen en noodverlichting. Hierdoor heb je een overzicht van de te nemen acties. Het uitvoeren van deze acties voeren wij graag voor je uit, eventuele kosten zijn voor jouw rekening.

Het is mogelijk om het Brons-pakket uit te breiden met preventief onderhoud (het Zilver-pakket). Zo worden de wettelijk verplichte onderdelen bij storingen indien nodig vervangen, zonder extra kosten.

Ons meest uitgebreide pakket is Goud. Naast de inspectie en onderhoud uit contracten Brons en Zilver zit in pakket Goud ook het preventief onderhoud, hierbij vervangen we bijtijds slijtage gevoelige onderdelen. We stellen samen met jou een MJOP voor het gebouw op, zodat je weet wanneer wat aan vervanging toe is en wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden.

24/7 reparatieservice

Onverwachte schade, storingen en reparatieverzoeken kun je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bij ons klantcontactcenter melden, zowel via onze website als telefonisch. Het meest efficiënt is via de website zodat we de juiste personen met de juiste onderdelen naar jouw locatie kunnen sturen.

Bij het onderhoudscontract Goud zit de reparatieservice in begrepen. Heb je het Brons- of Zilver onderhoudscontract? Uiteraard kun je dan ook gebruik maken van onze storing- & reparatieservice, echter de kosten zijn dan wel voor jouw rekening.