Home De Meeuw Services Verzekering

Verzekering

De Meeuw maakt onbezorgd huren mogelijk

De Meeuw biedt een aantal aantrekkelijke services aan. Ruimte voor focus noemen we dat. Zodat je jezelf kunt richten op zaken waar je goed in bent, op je eigen ontwikkeling.

Services spelen daarin een belangrijke rol: passend bij je actuele behoefte, jouw specifieke gebouw, geregeld bij één partij. En al net zo flexibel als onze huisvesting zelf. Wanneer het moet, voor zolang het nodig is. Zorgeloos ondernemen op maat. Met De Meeuw SURE ben je verzekerd voor ieder mogelijk risico, afgestemd op jouw situatie.

WAAROM DE MEEUW SURE?

> Complete schadedekking

> Laag eigen risico

> Zorgeloos huren

> Nooit meer onderverzekerd

> Alles geregeld bij één partij

> Directe hulp bij schade

> Uitsluiting risico's

Waarom Demeeuw Sure?

> Complete schadedekking

> Laag eigen risico

> Nooit meer onderverzekerd

> Alles geregeld bij één partij

> Directe hulp bij schade

> Uitsluiting risico’s

Een complete dekking

Je kunt rekenen op de beste schadedekking voor de gehuurde huisvesting. Een complete dekking. Scherp geprijsd met een minimaal eigen risico. En alles geregeld bij één partij. Dat is zorgeloos huren! De Meeuw SURE dekt je voor bijna alle schades aan het gebouw. Zo ben je gedekt tegen mogelijke schade en gevolgen van brand, storm, diefstal en ander van buiten komend onheil. Kun jij je met leukere zaken bezig houden!

MEER INFORMATIE
Download onderstaande documenten voor meer informatie:


Dekkingsoverzicht - De Meeuw SURE

Meer services? Of meteen Demeeuw Sure afsluiten?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER VOOR MEER INFORMATIE

Customer Care De Meeuw

Liever een persoonlijk advies?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

AON VERZEKERINGEN, EEN BETROUWBARE PARTNER


Aon Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsintermediairs van Nederland. Met ruim 85 jaar ervaring is Aon specialist in het adviseren over en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven.


De Meeuw maakt gebruik van de verzekering van Aon, zo zorgen we er voor dat de verzekering van je huisvesting altijd goed is geregeld.