Home Markten Werken Tijdelijk kantoor

Tijdelijk kantoor

Een kantooruitbreiding of geheel nieuw pand, tijdelijk of permanent: bij De Meeuw kan het allemaal. Duurzaam, circulair en prijsbewust.

Ruimte voor wensen

Uw nieuwe werkruimte of de uitbreiding van uw huidige ruimte begint met een vraag. We luisteren aandachtig en denken met u mee in de mogelijkheden. Dat doen we altijd met oog voor uw budget. Als samenwerkingspartner in de bouw maken we ruimte voor uw wensen.

Modulair of traditioneel bouwen?

Een modulair kantoor of uitbreiding van uw huidige gebouw verschilt op veel punten van traditionele bouw. Zo is de snelheid van de bouwperiode hoog. Waar u voor traditionele bouw makkelijk anderhalf jaar kunt uittrekken, staat uw nieuwe modulaire (tijdelijke) kantoor er al in twee tot drie maanden. Daarnaast kunt u, in tegenstelling tot traditionele bouw, het pand eenvoudig aanpassen. Heeft u meer of minder werkruimte nodig? Dan kan het gebouw krimpen of uitbreiden.

Zo duurzaam kan het zijn

Modulaire bouw is veel duurzamer dan traditionele bouw. Sterker nog: de modulaire bouwmethode van De Meeuw is het fundament van circulair en flexibel bouwen. Ieder gebouw heeft in deze bouwmethode hetzelfde uitgangspunt, al wordt de uiteindelijke vorm aangepast op basis van de locatie en de gebruikers. Het gevolg van datzelfde uitgangspunt is een efficiënt productieproces alsook een minimale transportbijdrage. Bovendien hergebruiken we onderdelen zo veel en zo vaak mogelijk op verschillende wijze. Vanzelfsprekend maken we de juiste afwegingen wat betreft energie en klimaatconcepten en brengen we de juiste isolatie aan.

Duurzaam bouwen en werken leveren u geld op. Bij De Meeuw tonen we u niet alleen wat uw semi-permanente of permanente gebouw in aanschaf kost, maar ook wat u aan verbruikskosten kunt verwachten.

Een tijdelijk kantoor met moderne voorzieningen

De Meeuw maakt razendsnel ruimte met moderne, veilige werkvoorzieningen. Vanzelfsprekend voldoet iedere uitbreiding of nieuw gebouw volledig aan de BENG-eisen. Wij zorgen voor een gezond leef- en werkklimaat zodat uw personeel comfortabel aan de slag kan. Met een energieconcept en een complete klimaatvoorziening is het prettig werken. De ruimtes in de gebouwen zijn ruim in opzet zodat waar nodig afstand van elkaar gehouden kan worden.

Compleet op maat gemaakt

De Meeuw biedt kantoorruimtes die in grootte aanpasbaar zijn. Zo voorzien ze in iedere capaciteitsbehoefte. Of het nu 18 of 18.000 m2 betreft. Onze standaard modules kennen verschillende typen en mogelijkheden. Dat maakt maatwerk mogelijk. Denk hierbij aan hoog- of laagbouw, kantoortuinen, gangen met gescheiden ruimtes, kantines en kleedruimtes en nog veel meer.

Door onze expertise, ervaring en connecties kunnen we makkelijk en snel schakelen met leveranciers. U beschikt dan ook in korte tijd over veel werkruimte die niet alleen functioneel is, maar ook representatief voor uw bedrijf. Standaard zijn al onze kantoren uitgevoerd met vloerbedekking, verwarming, verlichting, wandcontactdozen en aansluitmogelijkheden voor computer- en internetverbinding.

Fullservice en zorgenvrij: ook voor een tijdelijk kantoor

Wij leveren de inrichting en inventaris van uw modulaire kantoor. De Meeuw beschikt over een breed assortiment aan meubelen, zoals bureaus, stoelen, kantoorkasten en kleedkasten. We zorgen ervoor dat uw inventaris gelijktijdig wordt afgeleverd. U bent dan direct operationeel. Wij nemen transport, montage, onderhoud en demontage volledig voor onze rekening. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Lees hier meer over al onze services.

Vraag een offerte aan

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Damen Vlissingen 2

Damen Naval, Vlissingen

In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A...

Meer informatie
Damen Naval, Vlissingen
In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A, B en C, respectievelijk een kantooraccommodatie, een kantine, een kleedruimte en portiersgebouw. Het...
Meer informatie
Connexxion Haarlem Zijaanzicht

Connexxion, Haarlem

De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev...

Meer informatie
Connexxion, Haarlem
De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor...
Meer informatie
Vital Amstelveen zijaanzicht rechts

Vital/GVB, Amstelveen

Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt...

Meer informatie
Vital/GVB, Amstelveen
Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt het openbaar vervoer in en om Amsterdam, waaronder ook 2 lijnen in Amstelveen...
Meer informatie
NS Zutphen 10

NS Zutphen

Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar...

Meer informatie
NS Zutphen
Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar personeel te huisvesten. Voorafgaand aan het project heeft de opdrachtgever een aanbesteding uitgeschreven...
Meer informatie