Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Over ons

VERSCHILLENDE MARKTEN

De Meeuw levert een breed scala aan flexibele oplossingen voor huisvesting in vier markten: Zorg, Onderwijs&Overheid, Bedrijfsleven en Wonen. Dit laatste doen we onder woonlabel NEZZT. Van de verhuur van tijdelijke noodvoorzieningen tot de lease of verkoop van semipermanente oplossingen voor circa 20 jaar, wij staan voor u klaar.

FLEXIBEL BOUWEN SINDS 1929

De Meeuw is een bouwbedrijf met haar ‘roots’ in Oirschot. We zijn gespecialiseerd in modulaire bouw en werken al sinds 1929 aan toekomstbestendige huisvesting. Met onze expertise op het gebied van modulaire bouw, ontwerpen en bouwen we gebouwen… maar dan net even anders.

‘Net even anders’ maakt dat onze gebouwen flexibel zijn. Ze kunnen makkelijk worden aangepast aan veranderende woon- en werkwensen en kunnen van functie veranderen als dat nodig is. Wat onze gebouwen écht uniek maakt, is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Hierdoor voldoen onze gebouwen altijd aan de vraag van de markt en voorkomen we leegstand.

DE MEEUW IN VOGELVLUCHT!

CIRCULAIR BOUWEN

De modulaire bouwmethode van De Meeuw vormt het fundament voor circulair en Flexibel bouwen. We werken vanuit vaste modules, welke we kunnen voorzien van maatwerk. De uiteindelijke vorm kan gedurende de levensduur aangepast worden, op basis van de locatie en de wensen van de gebruikers. Het zeer efficiënte productieproces in de fabriek en het minimale aantal transportbewegingen dragen bij aan een fors lagere uitstoot van CO2. Wanneer een gebouw wordt verplaatst naar een nieuwe locatie, vervangen we alleen die onderdelen die daar aan toe zijn. Zo blijft de restwaarde zoveel mogelijk behouden blijft en het object betaalbaar.

We bouwen niet alleen voor de dag van morgen, maar bouwen met een vooruitziende blik. Daarom zijn wij Toekomstbouwers.