Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
NS Zutphen 10
Permanent Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief Bouw & industrie

NS Zutphen

RUIMTE VOOR PRETTIG WERKEN

Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar personeel te huisvesten. Voorafgaand aan het project heeft de opdrachtgever een aanbesteding uitgeschreven. Omdat het ontwerp en de prijs-kwaliteitverhouding het beste aansloten op de vraag van de opdrachtgever wist De Meeuw deze aanbesteding naar zich toe te trekken. Het gebouw is voorzien van diverse kantoren, een kantine, een kleedruimte en grote opslagruimte.

ONTWERP

Het gebouw is ontworpen in samenwerking met OPL Architecten. Eric Koenraads (sr. Accountmanager Bedrijfsleven): 'Direct na de eerste gesprekken is het architectenbureau gekoppeld aan onze eigen tekenaars. Hierdoor behielden we korte lijnen en kon het proces optimaal verlopen.

Opdrachtgever
Nederlandse Spoorwegen
Project
Kantoorgebouw
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2016
Kenmerk
Deluxe & Complete
Plaats
Zutphen
Oppervlakte (m2)
498
NS Zutphen 14

NS Zutphen

NS Zutphen 10

NS Zutphen

NS Zutphen 01

NS Zutphen

NS Zutphen 05

NS Zutphen

NS Zutphen 02

NS Zutphen

NS Zutphen 08

NS Zutphen

Quote open

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en uitvoering.

Quote close
Quote example image
Maarten Walter
Technisch ontwikkelaar NS

GOEDE SAMENWERKING

De opdrachtgever heeft het gebouw gekocht voor een minimale periode van 15 jaar. Mocht het gebouw tegen die tijd niet meer voldoen aan de wensen, dan kan De Meeuw het aanpassen...in zijn geheel terugnemen of verplaatsen naar een andere locatie.

Maarten Walter (Technisch Ontwikkelaar NS): 'In het verleden heeft De Meeuw eerder dergelijke gebouwen geplaatst voor NS. Wat ontwerp betreft is dit toch wel de mooiste. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en uitvoering.'

VEILIGHEID & KWALITEIT

Werken aan het spoor vraagt om extra veiligheidsmaatregelen. De Meeuw heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, vandaar dat we hier op verschillende onderdelen voor zijn gecertificeerd. Daarnaast stelt de NS hoge eisen aan het gebouw, zo moest er gezorgd worden voor een verzwaarde fundatie in verband met passerende treinen.

'In het verleden hebben we vaker gewerkt voor de NS, we zijn dus bekend met de voorwaarden die zij stellen. Hierdoor zijn we tijdens dit project nog beter in staat geweest om in te spelen op de wensen van de klant,' aldus Eric Koenraads. 'Wanneer de klant dan uiterst tevreden is, zijn wij daar als De Meeuw natuurlijk erg trots op.'

Laatste nieuws