Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bp maasvlakte 01
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief Bouw & industrie Kantoorunit

BP Maasvlakte

Nadat De Meeuw in 2014 voor BP een explosiebestendig gebouw heeft geplaatst, kregen we in 2015 opnieuw de vraag naar extra huisvesting. In dit geval een contractorgebouw op de Maasvlakte in Rotterdam.

Het kantoor, voorzien van diverse spreekkamers en kleedruimten, is geplaatst om zo het personeel zo dicht mogelijk bij de plant te kunnen plaatsen. Op deze manier kan men sneller schakelen en zitten de diverse afdelingen dichter bij elkaar.

TRANSPARANTIE EN GROTE KANTOORTUINEN

De opdrachtgever vond het belangrijk om het gebouw zo transparant mogelijk in te kunnen richten. Niels van Leest (Tekenaar / Calculator De Meeuw): 'Om transparantie te waarborgen hebben we gekozen voor ruime kantoortuinen en is voor de binnenwanden zoveel mogelijk glas gebruikt. Behalve transparantie zorgt dit ook voor een hoogwaardige uitstraling.' Behalve aan uitstraling, is er ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de luchtbehandeling.

Opdrachtgever
BP
Project
Contractorgebouw
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2016
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Maasvlakte, Rotterdam
Oppervlakte (m2)
960
Bp maasvlakte 02

BP Maasvlakte

Bp maasvlakte 03

BP Maasvlakte

Bp maasvlakte 04

BP Maasvlakte

Bp maasvlakte 05

BP Maasvlakte

Bp maasvlakte 06

BP Maasvlakte

Quote open

We doen nu meerdere jaren zaken met De Meeuw en hebben, na een uitvoerige aanbesteding, wederom het ideale concept gekocht voor onze tijdelijke huisvestingsbehoefte.

Quote close
Quote example image
Robert Margadant
Project sponsor BP

BETROKKENHEID OPDRACHTGEVER

De Meeuw is in het begintraject betrokken bij het project, waardoor de wens van de klant volledig is ingevuld. 'Het is altijd prettig om vroeg betrokken te zijn bij de totstandkoming van een dergelijk project,' aldus Eric Koenraads (sr. Accountmanager Bedrijfsleven De Meeuw).

De flexibiliteit die we nodig hadden

'De communicatielijnen met de opdrachtgever waren kort en duidelijk. Zo konden tekenaars, calculatoren, projectleider en onderaannemers op een prettige manier met elkaar samenwerken.'

Robert Margadant vult hier nog op aan: 'De Meeuw heeft hoogwaardige kwaliteit geleverd, gezorgd voor een modern ontwerp en mooie afwerking. De collega’s die gehuisvest zijn in hun nieuwe onderkomen kunnen bijna niet geloven het flexibel is gebouwd. Ook de vele mogelijkheden in configuratie en samenstelling gaven ons alle flexibiliteit die we nodig hadden. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor ons volgende huisvestingstraject wederom De Meeuw om advies hebben gevraagd.'

Laatste nieuws