Home Bouwsoorten Semi-Permanent

Semi-Permanent

Wat is semi-permanente huisvesting?

Semi permanente bouw is lang blijvend maar niet permanent. Het is demontabel en niet te onderscheiden van een permanent gebouw. Met de veelzijdige mogelijkheden van modulaire bouw en (specialistische) inrichting van De Meeuw is semi permanente bouw het antwoord op huisvestingvragen in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en defensie. Vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen in inrichting, maar ook in uitstraling. Het gevolg is een gebouw met een uitstraling die bij u past.

Met een semi permanente huisvesting maakt u ruimte voor de toekomst. Bent u op zoek naar een gebouw met gebruiksduur van meer dan dertig, veertig jaar? Dan is een permanente huisvesting een even duurzame en flexibele keuze.

Kiest u voor semi permanente huisvesting als tijdelijke oplossing dan kiest u voor praktisch, snel en kwalitatief hoogwaardig bouwen.

Altijd in verbinding

Komt het gebouw op een plek waar geen WiFi of vaste aansluiting is? Met De Meeuw CONNECT heeft u een netwerk waar en wanneer u maar wilt. CONNECT is ook ideaal als u geen vaste WiFi verbinding wil aanleggen voor een korte gebruiksperiode. Zo bouwt u met uw semi permanente huisvesting aan de toekomst!

Semi permanent voor alle doeleinden

Met een gebouw van De Meeuw heeft u geen (nood)unit of keet, maar een volwaardige semi permanente huisvesting met evenveel comfort en moderne techniek als u van een traditioneel gebouw verwacht. Een toekomstbestendige huisvesting vraagt daarbij om een inrichting waarbij de focus meer lig op gebruik dan op bezit. Die inrichting kan bovendien zo specialistisch zijn als de situatie verlangt. Zo vraagt een huisvestingsoplossing voor bijvoorbeeld eerstelijnszorg om een andere inrichting dan een GZ-instelling, jeugdzorg, ouderenzorg of ziekenhuis. Andere markten dan de zorg hebben andere doelen en dus een andere inrichting nodig. Met onze kennis en ervaring in onder andere het realiseren van goede, veilige leeromgevingen, kinderdagverblijven, woon- en recreatieoplossingen en het bedrijfsleven kunnen wij u altijd helpen.

Onze semi permanente oplossingen worden toegepast in:

20230603 De Meeuw Almere 017 9408 website
Wonen
Onbenutte ruimte in dorp of stad? Met onze flexwoningen bestrijd je de woningnood effectief
Meer informatie
Wonen
Lees meer over onze oplossingen voor de sociale huursector, waarin mensen comfortabel wonen.
Meer informatie
MW1116 040
Leren
Onverwacht veel leerlingen? Met onze flexibele scholen creëer je een inspirerende leeromgeving.
Meer informatie
Leren
Lees meer over onze oplossingen voor het onderwijs, die leerlingen en docenten inspireren.
Meer informatie
WM Isala 211203 007
Zorgen
Meer zorgplekken nodig? Met onze flexibele zorggebouwen creëer je een prettige zorglocatie.
Meer informatie
Zorgen
Lees hier hoe we een zorglocatie inrichten die prettig is voor bewoners, patiënten en medewerkers.
Meer informatie
MW1202 008
Werken
Groei je opeens hard? Met onze flexibele gebouwen creëer je werkplekken voor al je medewerkers.
Meer informatie
Werken
Lees hier hoe wij prettige werkplekken ontwerpen met daglicht, een kantine en voldoende sanitair.
Meer informatie
Customer Care De Meeuw

Meer weten? Neem contact met ons op!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.