Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Connexxion Haarlem Zijaanzicht
Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten
Home / Nieuws /

De Meeuw realiseert derde kantoor en chauffeursverblijf voor Connexxion


Connexxion en De Meeuw koesteren een warme relatie. Deze is zo hecht dat De Meeuw ondertussen preferred supplier is van de vervoerder. De samenwerking Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor Connexxion realiseerde. Een kantoor en chauffeursverblijf in Haarlem nabij de stallings- en oplaadlocatie van de elektrische bussen.

Succesvolle samenwerking

Dat de samenwerking zo succesvol is, is niet verwonderlijk als je bedenkt dat beide bedrijven hoog inzetten op duurzaamheid. Vanuit die duurzaamheidgedachte zette Connexxion in Haarlem een locatie op voor elektrische bussen, die daar worden opgeladen en gestald. De Meeuw realiseerde er zoals gezegd de tijdelijke modulaire kantoorruimte en kantinevoorzieningen waar de chauffeurs kunnen pauzeren. Accountmanager Ronnie Pijnenburg van De Meeuw: “ondanks deze moeilijke tijd van de Covid-19 pandemie die een zware wissel trok op vervoersbedrijven, wisten Connexxion en De Meeuw opnieuw een prachtige accommodatie neer te zetten. Dit wekt veel vertrouwen voor toekomstige projecten.”

Connexxion-boog

Net als de vergelijkbare accommodaties die De Meeuw eerder voor deze opdrachtgever plaatste, kenmerkt het gebouw zich door een karakteristieke, antracietkleurige gevel met accenten in een houtmotief. Ook werd de bekende rode ‘Connexxion-boog’ aangebracht. Verder leverde De Meeuw in opdracht van moedermaatschappij Transdev Nederland Holding N.V. – onze formele opdrachtgever – een aantal eindpunten op. Dat gebeurde onder meer in Hoofddorp (2x), in Nieuw-Vennep (2x), in Blaricum en Kudelstaart.

Bekijk het filmpje voor een impressie.

Laatste nieuws