Home Nieuws De Meeuw tekent overeenkomst met WoCom voor 13 NEZZT-woningen

De Meeuw tekent overeenkomst met WoCom voor 13 NEZZT-woningen

Met woningcorporatie WoCom uit Someren tekende De Meeuw onlangs een overeenkomst voor de realisatie van een duurzaam woongebouw met 13 modulaire NEZZT-woningen. Het betreft een Regionaal Autisme Centrum aan de Kasteelherenlaan in Helmond. Start bouw: vierde kwartaal 2021.

Het woongebouw wordt gerealiseerd met de flexibele NEZZT-woningen van De Meeuw. Het gaat om 13 permanente koopwoningen die allemaal een aparte slaapkamer hebben. Verder bestaat het centrum uit een kantoor met ontmoetingsruimte en een trappenhuis om de eerste verdieping te bereiken. Omdat het om een modulaire bouwmethode gaat, wordt deze huisvesting binnen een zeer korte bouwtijd geplaatst. In dit geval was dat zeer gewenst omdat er in Helmond een grote behoefte is aan huisvesting voor mensen met autisme. Wij zijn blij dat De Meeuw hier in nauwe samenwerking met betrokken partijen een snelle en passende oplossing voor kon bieden.

Delen

DUURZAAM & CIRCULAIR

NEZZT is het duurzame en circulaire woonlabel van De Meeuw, waarbij wordt gebouwd met vaste modules die de gewenste uitstraling, indeling en afwerking van de opdrachtgever krijgen. Voor de tijdelijke NEZZT-woningen geldt dat modulair bouwen circulair bouwen is. Deze woningen kunnen keer op keer worden hergebruikt, verplaatst of getransformeerd. Bovendien zijn NEZZT-woningen grotendeels gemaakt van hergebruikte, circulaire materalen. Met NEZZT bouwt De Meeuw aan een flexibele en duurzame toekomst.

Customer Care De Meeuw

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerde Projecten

Spark Village02 1

Spark Village - Sciencepark Amsterdam

In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters...

Meer informatie
Spark Village - Sciencepark Amsterdam
In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters en statushouders is het vinden van betaalbare huisvesting erg lastig. Om deze groepen...
Meer informatie