Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Wocom min
Wonen
Home / Nieuws /

De Meeuw tekent overeenkomst met WoCom voor 13 NEZZT-woningen

Met woningcorporatie WoCom uit Someren tekende De Meeuw onlangs een overeenkomst voor de realisatie van een duurzaam woongebouw met 13 modulaire NEZZT-woningen. Het betreft een Regionaal Autisme Centrum aan de Kasteelherenlaan in Helmond. Start bouw: vierde kwartaal 2021.

Het woongebouw wordt gerealiseerd met de flexibele NEZZT-woningen van De Meeuw. Het gaat om 13 permanente koopwoningen die allemaal een aparte slaapkamer hebben. Verder bestaat het centrum uit een kantoor met ontmoetingsruimte en een trappenhuis om de eerste verdieping te bereiken. Omdat het om een modulaire bouwmethode gaat, wordt deze huisvesting binnen een zeer korte bouwtijd geplaatst. In dit geval was dat zeer gewenst omdat er in Helmond een grote behoefte is aan huisvesting voor mensen met autisme. Wij zijn blij dat De Meeuw hier in nauwe samenwerking met betrokken partijen een snelle en passende oplossing voor kon bieden.

DUURZAAM & CIRCULAIR

NEZZT is het duurzame en circulaire woonlabel van De Meeuw, waarbij wordt gebouwd met vaste modules die de gewenste uitstraling, indeling en afwerking van de opdrachtgever krijgen. Voor de tijdelijke NEZZT-woningen geldt dat modulair bouwen circulair bouwen is. Deze woningen kunnen keer op keer worden hergebruikt, verplaatst of getransformeerd. Bovendien zijn NEZZT-woningen grotendeels gemaakt van hergebruikte, circulaire materalen. Met NEZZT bouwt De Meeuw aan een flexibele en duurzame toekomst.

Laatste nieuws