Home Nieuws De Meeuw levert drie gebouwen op aan Damen Naval

De Meeuw levert drie gebouwen op aan Damen Naval

Scheepswerf Damen in Vlissingen tevreden met resultaat en goede samenwerking

Onlangs leverde De Meeuw in totaal drie gebouwen op van een omvangrijke order voor Damen Naval in Vlissingen. Het gaat om de productie en montage van gebouw A, B & C, respectievelijk een kantoor-accommodatie, een kantine en kleedruimte en een portier gebouw. In totaal bestaat de huisvesting uit maar liefst 155 modules.

Delen

Ondertussen is het gebouw op een paar opleverpunten na klaar voor gebruik en de klant is zeer tevreden over het resultaat en het verloop van het project. Damen is in bijzonder te spreken over de goede samenwerking met onze organisatie, die zich kenmerkte door de korte lijnen tussen Damen en De Meeuw. We wisten het project uiteindelijk dan ook met een zeer beperkte voorbereidingstijd te realiseren.

Transportschip

Na de eerste verkenningen in juni 2021 over benodigde huisvesting ten behoeve van een grote opdracht voor de Koninklijke Marine (KM), gaf Damen Naval medio oktober opdracht voor de productie en montage van 155 modules. De huisvesting werd in overleg met de KM gebouwd voor de werkzaamheden aan het marineschip Zr. Ms. Johan de Witt. Een amfibisch transportschip, dat een combinatie vormt van een vliegveld, haven, parkeergarage, ziekenhuis, hotel en communicatiecentrum.

De gebouwen werden eind december 2021 opgeleverd. Het gebouw zal worden ingezet voor de grote modernisering van het marineschip.

Projecten

Connexxion Haarlem Zijaanzicht

Connexxion, Haarlem

De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev...

Meer informatie
Connexxion, Haarlem
De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor...
Meer informatie
Bp maasvlakte 01

BP Maasvlakte

Nadat De Meeuw in 2014 voor BP een explosiebestendig gebouw heeft geplaatst, kregen we in 2015 opnieuw...

Meer informatie
BP Maasvlakte
Nadat De Meeuw in 2014 voor BP een explosiebestendig gebouw heeft geplaatst, kregen we in 2015 opnieuw de vraag naar extra huisvesting. In dit geval een contractorgebouw op de Maasvlakte...
Meer informatie