Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Med Centrum Alkmaar 041
Permanent Zorg Ziekenhuis

Medisch Centrum Alkmaar

DE MEEUW MAAKT RUIMTE VOOR ALLERLEI OPERATIES

De Meeuw Bouwsystemen heeft in opdracht van hoofdaannemer Interflow en partner Cyclusbouw een modern operatiekamercomplex voor Medisch Centrum Alkmaar (MCA) gebouwd. Het gaat hierbij om de modulaire bouw van vier nieuwe operatiekamers ter uitbreiding van het bestaande complex. Meer informatie kunt u vinden op de website van MCA.

Opdrachtgever
Medisch Centrum Alkmaar
Project
Ziekenhuis
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Deluxe & Complete
Plaats
Alkmaar
Oppervlakte (m2)
750
Med Centrum Alkmaar 004

Medisch Centrum Alkmaar

Med Centrum Alkmaar 005 b

Medisch Centrum Alkmaar

Med Centrum Alkmaar 009 b

Medisch Centrum Alkmaar

Med Centrum Alkmaar 017 b

Medisch Centrum Alkmaar

Med Centrum Alkmaar 027

Medisch Centrum Alkmaar

Med Centrum Alkmaar 007

Medisch Centrum Alkmaar

Quote open

Fantastisch dat het in zo'n korte tijd een gebouw is geworden dat licht en ruim is opgezet en waar een prettige werkomgeving is gecreëerd.

Quote close
Quote example image
Bert Beijersbergen
Projectmanager Alkmaarderhout MCA

FLEXIBEL BOUWEN

MCA heeft voor zijn nieuwe OK's gekozen voor een kant-en-klaar concept van Interflow. Daarbij zijn de bouwdelen in de fabrieken van De Meeuw compleet gebouwd en zijn de technische voorzieningen in samenwerking met partner Interflow al geïntegreerd. Dit biedt grote voordelen: een snelle bouwtijd, minimale overlast op locatie en een gebouw dat blijvend aan te passen is aan de veranderende wensen. Het nieuwe OK-complex is op een stalen constructie geplaatst voor de aansluiting aan het bestaande gebouw. De OK's zijn heel ruim opgezet, voorzien van de nieuwste technieken en voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde eisen.

Laatste nieuws