Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Logistic hub schiphol 05
Tijdelijk Bedrijfsleven Bouw & industrie

Kantine | Logistic hub Schiphol

Ter uitbreiding van de logistic hub ten zuiden van luchthaven Schiphol heeft De Meeuw tot grote tevredenheid van Schiphol een grote kantine met een vergaderruimte en kleedruimtes ontworpen, geplaatst en razendsnel - binnen vier maanden - opgeleverd.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 527 vierkante meter. De kantine biedt ruimte voor 200 personen en heeft een hoogwaardige afwerking met een PVC-vloer. De vergaderruimte is daarbij volledig uit glas opgebouwd om openheid en transparantie te waarborgen.

Opdrachtgever
Schiphol
Project
Kantine, vergaderruimte en kleedkamers
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2019
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Schiphol
Logistic hub schiphol 07

Kantine | Logistic hub Schiphol

Logistic hub schiphol 02

Kantine | Logistic hub Schiphol

Logistic hub schiphol 03

Kantine | Logistic hub Schiphol

Logistic hub schiphol 01

Kantine | Logistic hub Schiphol

Logistic hub schiphol 06

Kantine | Logistic hub Schiphol

Logistic hub schiphol 04

Kantine | Logistic hub Schiphol

Logistic hub schiphol 18

Kantine | Logistic hub Schiphol

Van alle comfort voorzien

De installaties voorzien de bezoekers van alle comfort. Zo wordt het gebouw verwarmd en gekoeld via een VRF systeem en is er een mechanische ventilatie. Om ervoor te zorgen dat je binnen geen last hebt van het geluid van vliegtuigen – de hub ligt vlak onder een start- en landingsbaan – heeft De Meeuw een speciaal verlaagd verend plafond geplaatst, zijn de kieren extra gedicht en is er gebruik gemaakt van suskasten (ventilatieroosters met een verhoogde geluidwering). Het inbraaksysteem en de brandmeld- en ontruimingsinstallatie dragen bij aan de veiligheid van het pand.

Strenge veiligheidseisen en procedures

De bedrijvigheid op de hub zorgde tijdens de bouw voor de nodige uitdagingen zoals de strenge eisen en procedures die de veiligheid van mensen en vliegtuigen moeten borgen. De Meeuw wist niet alleen hieraan te voldoen, maar zich ook te houden aan de strakke tijdsplanning van om en nabij vier maanden zonder dat de kwaliteit eronder leed.

Laatste nieuws