Meer

Ter uitbreiding van de logistic hub ten zuiden van luchthaven Schiphol heeft De Meeuw tot grote tevredenheid van Schiphol een grote kantine met een vergaderruimte en kleedruimtes ontworpen, geplaatst en razendsnel - binnen vier maanden - opgeleverd.

OPDRACHTGEVER
Schiphol

PROJECT
Kantine, vergaderruimte en kleedkamers

PLAATS
Schiphol

BOUWJAAR
2019

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 527 vierkante meter. De kantine biedt ruimte voor 200 personen en heeft een hoogwaardige afwerking met een PVC-vloer. De vergaderruimte is daarbij volledig uit glas opgebouwd om openheid en transparantie te waarborgen.

De installaties voorzien de bezoekers van alle comfort. Zo wordt het gebouw verwarmd en gekoeld via een VRF systeem en is er een mechanische ventilatie. Om ervoor te zorgen dat je binnen geen last hebt van het geluid van vliegtuigen – de hub ligt vlak onder een start- en landingsbaan – heeft De Meeuw een speciaal verlaagd verend plafond geplaatst, zijn de kieren extra gedicht en is er gebruik gemaakt van suskasten (ventilatieroosters met een verhoogde geluidwering). Het inbraaksysteem en de brandmeld- en ontruimingsinstallatie dragen bij aan de veiligheid van het pand.

De bedrijvigheid op de hub zorgde tijdens de bouw voor de nodige uitdagingen zoals de strenge eisen en procedures die de veiligheid van mensen en vliegtuigen moeten borgen. De Meeuw wist niet alleen hieraan te voldoen, maar zich ook te houden aan de strakke tijdsplanning van om en nabij vier maanden zonder dat de kwaliteit eronder leed.

De Meeuw maakt onder andere ruimte voor:

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.