Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
BOW terminal 01
Tijdelijk Bedrijfsleven Bouw & industrie

BOW Terminal Nieuwdorp

In het Zeeuwse Nieuwdorp vlakbij de haven van Vlissingen heeft De Meeuw in september 2018 in een tijdsbestek van 3,5 maand enkele tijdelijke kantoorgebouwen gerealiseerd op de BOW Terminal ten behoeve van een offshore windmolenproducent.

Een bijzondere locatie, waar de elementen wind en water samenkomen en men 24 uur per dag en 7 dagen in de week aan het werk is. Het is de bedoeling dat de geplaatste kantoren 2 jaar blijven staan. De Meeuw nam zowel het ontwerp als de realisatie van drie gebouwen en twee losse modules voor haar rekening. Voor de gebouwen is gekozen voor ons flexicom bouwsysteem.

Opdrachtgever
BOW Terminal
Project
Kantoor
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Fast & Flex
Plaats
Nieuwdorp
BOW terminal 03

BOW Terminal Nieuwdorp

BOW terminal 05

BOW Terminal Nieuwdorp

BOW terminal 15

BOW Terminal Nieuwdorp

BOW terminal 13

BOW Terminal Nieuwdorp

BOW terminal 09

BOW Terminal Nieuwdorp

BOW terminal 07

BOW Terminal Nieuwdorp

BOW terminal 12

BOW Terminal Nieuwdorp

Oog voor ruimte en omgeving

Het twee-laags kantoorgebouw biedt ruimte aan 35 personen en is naar klantwens aangepast met oog voor ruimte en omgeving. De kantoortuin en receptie zijn halfopen waardoor in combinatie met de raampartijen veel lichtinval is. Op de eerste laag van het kantoor is bovendien een vergaderruimte met balkon en panoramaramen geplaatst welke inspirerend uitzicht bieden op de werkzaamheden beneden op het terrein.

Een combinatie van gebouwfuncties

De in-house kantine heeft plek voor 100 personen en catering, en heeft een binnenplaats zodat medewerkers met mooi weer lekker buiten kunnen zitten. Verder zijn op het terrein twee aparte gebouwen geplaatst met kleedruimtes voor mannen en vrouwen. In de twee losse units zijn een warehouse office en een security office gevestigd.

Laatste nieuws