Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Tijdelijk Onderwijs & Overheid Onderwijs Schoolgebouw

De Nieuwe Veste

Door een toename, nu en in de toekomst, van het aantal leerlingen heeft scholengemeenschap De Nieuwe Veste voor de locatie in Hardenberg gekozen voor een permanente uitbreiding van De Meeuw met een bruto vloeroppervlakte van 1.518 vierkante meter.

PERMANENTE UITBREIDING

De ambitie van De Nieuwe Veste ligt in een huisvestingsuitbreiding, waarin een gezonde en prettige werkomgeving centraal staat, maar waar ook oog is voor duurzaamheid, transparantie en kosten efficiëntie. Om dit te bewerkstelligen is gebruik gemaakt van de voordelen van een Design & Build constructie. Voor deze Design & Build-opdracht heeft een officiële aanbesteding plaatsgevonden, die De Meeuw in combinatie met HEVO en architect Mathieu Bulkens binnen heeft weten te halen.

Opdrachtgever
Hevo
Project
Schoolgebouw
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2013
Kenmerk
Deluxe & Complete
Plaats
Hardenberg
Oppervlakte (m2)
1.518

De Nieuwe Veste - Hardenberg

De Nieuwe Veste - Hardenberg

De Nieuwe Veste - Hardenberg

De Nieuwe Veste - Hardenberg

De Nieuwe Veste - Hardenberg

Hiermee doen we een investering in de jeugd van Hardenberg. Onderwijs is van groot belang voor je leven. Met een investering in kwalitatief goed onderwijs, investeren we in de toekomst van Hardenberg.

Jannes Jansen
Wethouder Hardenberg

STARTSEIN

Wim Berends, directeur bedrijfsvoering van De Nieuwe Veste, is blij met de instemming van het college: “Met deze uitbreiding komt er een eind aan alle tijdelijke oplossingen en kunnen we alle leerlingen en medewerkers op een betere manier huisvesten.”

Een einde aan tijdelijke oplossingen

Op 14 mei gaven wethouder Jannes Janssen van de gemeente Hardenberg en college van bestuur Erica Schaper van De Nieuwe Veste symbolisch het startsein voor de uitbreiding van de locatie Piet Heinstraat door op de bouwplek met een schep ruimte te maken voor de fundering. Met de nieuwbouw kwam er een eind aan de tijdelijke huisvestingsoplossingen en past voortaan iedereen in een aantrekkelijk modern gebouw. Het gebouw is geheel volgens planning in augustus 2013 opgeleverd.

Laatste nieuws