Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bimbola Rotterdam 05
Tijdelijk Onderwijs & Overheid Onderwijs Kinderdagverblijf

Bimbola Rotterdam

In de Rotterdamse wijk ‘Park 16hoven’ heeft De Meeuw een nieuwe, tijdelijke kinderopvang gerealiseerd voor Kinderopvang Bimbola. De locatie is bijzonder omdat deze volledig omringd is door de natuur. De kinderen komen volledig tot hun recht in een stimulerende omgeving waar ze kunnen leren, eten en slapen, maar ook van de natuur kunnen genieten en vrij in de buitenlucht spelen.

FLEXIBEL, VEILIG EN COMFORTABEL IN EEN STIMULERENDE OMGEVING
Voor het ontwerp hebben Kinderopvang Bimbola en De Meeuw gebruik gemaakt van elkaars expertise, waarbij veiligheid en comfort centraal stonden. De flexibele opbouw van De Meeuw zorgt voor veel mogelijkheden: zo kan de BSO moeiteloos worden uitgebreid, (tijdelijk) worden ingekrompen of zelfs verplaatst worden naar een andere locatie. De BSO is dus eenvoudig aan te passen naar het aantal kinderen om blijvend aan de vraag en aan de wensen te voldoen.

Opdrachtgever
Bimbola
Project
Kinderdagverblijf
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2015
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Rotterdam
Bimbola Rotterdam 15

Bimbola Rotterdam

Bimbola Rotterdam 13

Bimbola Rotterdam

Bimbola Rotterdam 12

Bimbola Rotterdam

Bimbola Rotterdam 09

Bimbola Rotterdam

Bimbola Rotterdam 01

Bimbola Rotterdam

Bimbola Rotterdam 04

Bimbola Rotterdam

SNEL INZETBAAR

De Meeuw biedt totaaloplossingen die snel inzetbaar zijn en biedt gedurende het hele huisvestingstraject ondersteuning: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Onze specialisten houden rekening met de gebruiksduur en gebruiksintensiteit van het kinderdagverblijf en voldoen tegelijkertijd aan de specifieke wensen en eisen op het gebied van comfort, veiligheid en functionaliteit.

Laatste nieuws