Home Nieuws Circulair tot in onze vezels met nieuwe bedrijfskleding van Goodfuture

Circulair tot in onze vezels met nieuwe bedrijfskleding van Goodfuture

Circulair tot in onze vezels. Dat zijn we letterlijk met de nieuwe bedrijfskleding van het label ‘T’riffic’ van Schijvens die we afnemen via onze leverancier Goodfuture.

T’riffic is het eerste label in Nederland met een volledig circulaire bedrijfskledinglijn voor een groot aantal marktsegmenten. De kleding wordt geproduceerd uit recycled katoen en/of recycled polyester. Extra bijzonder is dat de kleding na te zijn afgedragen retour wordt genomen en weer tot nieuwe bedrijfskleding wordt verwerkt. Met recht 100% circulair dus!

Delen

Petflessen en visnetten

De belangrijkste reden om voor deze duurzame en circulaire bedrijfskleding te kiezen, is dat deze terug gaat naar de bron en dat er weer kleding van de kleding wordt gemaakt. Dat doet producent Schijvens als volgt: nadat oude kleding bij de klanten is teruggehaald wordt dit gebruikt als grondstof voor hun circulaire garen. In dit garen verwerkt het 30% postconsumer textiel, 20% snijafval en 50% recycled petpolyester uit petflessen, visnetten en polyester kleding. En zo krijgt ieders oude kleding iedere keer weer een nieuw leven. Een mooie, circulaire gedachte die hopelijk lekker wegdraagt!

Customer Care De Meeuw

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Neem voor meer informatie contact met ons op.