Meer

Wie zegt dat een bouwplaats niet comfortabel hoeft te zijn! DEMEEUW weet wat er speelt in de bouw en biedt flexibele ruimtes die snel staan en het bouwpersoneel een comfortabel gevoel geven. Denk aan bouwketen, directieketen, en andere voorzieningen als opslagcontainers. 

RUIMTE VOOR MAATWERK

Maatwerk is bij DEMEEUW standaard. Met onze in grootte aanpasbare bouwsystemen heb je snel huisvesting op maat, waarbij we optimaal gebruik maken van de schakel- en stapelbare mogelijkheden van onze ruimtes. Robuuste ruimtes met een hoge kwaliteit en goed geïsoleerd. Je zit er warmpjes bij want ze zijn standaard uitgevoerd met verwarming, verlichting, wandcontactdozen en invoermogelijkheden voor computer- en internetverbindingen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor meer luxe, zoals volledig ingerichte huisvesting.

VAN TRANSPORT TOT DEMONTAGE

DEMEEUW neemt de zorg voor transport, montage, onderhoud en demontage volledig uit handen. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener in verhuur van (tijdelijke) huisvesting voor de bouw. 

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.