Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Urgent huisvesting nodig?

Heeft u urgent huisvesting nodig? De Meeuw levert met spoed hoge kwaliteit units uit eigen productie op maat naar uw wensen.

Urgente huisvesting

Bij calamiteiten, een snelle capaciteitsuitbreiding van het bedrijf of een uitbreiding van de schoollokalen omdat er meer leerlingen bijkomen. Wat de oorzaak ook is: op korte termijn heeft u huisvesting nodig. In die urgente huisvesting voorzien wij u snel, direct uit voorraad.

De voordelen

  • Uit eigen voorraad direct geleverd
  • Eigen transport
  • Duurzaam
  • Flexibele betaalmogelijkheden

Duurzame, urgente huisvesting

Duurzaam is belangrijk, ook als het gaat om urgente huisvesting. Daarom zetten wij gebouwen opnieuw in. Doordat wij beschikken over onze eigen productiehallen zijn we bovendien in staat om gebouwen en materialen die een eerste leven gehad hebben maximaal opnieuw in te zetten. Aan hergebruik gaat duurzame inspectie vooraf.

Waar onze leefomgeving continu in beweging is, zijn onze wensen en eisen dat ook. Als overheid, zorg- of onderwijsinstelling, woningcorporatie of ondernemer wilt u voortdurend meebewegen met krimp, groei en met de veranderende wensen van consumenten. Dat betekent niet dat u consessies hoeft te doen als het om duurzaamheid gaat. De flexibele, urgente huisvesting van De Meeuw betekent circulair bouwen. Circulair bouwen met alle ruimte voor omvang, functie, identiteit en comfort.

Onze urgente oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op