Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Tijdelijke huisvesting

Snel en tijdelijk meer ruimte nodig? Voor die tijdelijke huisvesting bent u bij De Meeuw aan het juiste adres. We leveren hoog kwalitatieve ruimtes voor het bedrijfsleven, de zorg, onderwijs en overheid en woningen.

Onmiddellijk ruimte nodig?

Speel razendsnel en flexibel in op capaciteitsproblemen. Een extra verdieping, een nieuwe kantoorruimte: bij De Meeuw is alle ruimte voor de toekomst. Ook voor een multifunctionele, compacte oplossing voor kortstondig gebruik heeft De Meeuw de oplossing. Zo staat er binnen no-time een extra ruimte op de bouwplaats of op uw evenemententerrein. Maar ook bij calamiteiten, bij brand of bij een verbouwing staat er snel en kostenefficiënt een tijdelijke huisvesting. Geen simpele keet of tijdelijke noodunit, maar een complete woning die van alle gemakken is voorzien. De tijdelijke huisvesting beschikt daarom uiteraard over alle elektrische-, telefoon- en wateraansluitingen. Vanzelfsprekend voldoet iedere tijdelijke huisvesting van De Meeuw aan de geldende wet- en regelgeving.

Uw voordelen op rij

  • Kostenefficiënt
  • Flexibele betaalmogelijkheden
  • Duurzaam
  • Korte bouwtijd
  • Kwaliteit en comfort

Comfortabel tijdelijk onderkomen

Tijdelijke huisvesting betekent bij De Meeuw niet dat u moet inboeten op kwaliteit en comfort. De kwaliteit is net zo belangrijk als bij een (semi)permanente huisvesting. Omdat we bij De Meeuw gebruikmaken van industrieel vervaardigde bouwelementen kunnen wij die hoge kwaliteit garanderen. Dat komt doordat we bouwen onder geconditioneerde omstandigheden. De Meeuw heeft daarmee een efficiënt en beheersbaar productieproces

Onze tijdelijke oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op