Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Semi permanente huisvesting

Kiest u voor semi permanente huisvesting als tijdelijke oplossing dan kiest u voor praktisch, snel en kwalitatief hoogwaardig bouwen.

Wat is semi permanente huisvesting?

Semi permanente bouw is lang blijvend maar niet permanent. Het is demontabel en niet te onderscheiden van een permanent gebouw. Met de veelzijdige mogelijkheden van modulaire bouw en (specialistische) inrichting van De Meeuw is semi permanente bouw het antwoord op huisvestingvragen in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, overheid en defensie. Vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen in inrichting, maar ook in uitstraling. Het gevolg is een gebouw met een uitstraling die bij u past.

Met een semi permanente huisvesting maakt u ruimte voor de toekomst. Bent u op zoek naar een gebouw met gebruiksduur van meer dan dertig, veertig jaar? Dan is een permanente huisvesting een even duurzame en flexibele keuze.

Uw voordelen op rij

  • Duurzaam en circulair
  • Modulair
  • Flexibele betaalmogelijkheden
  • Altijd in uw gewenste uitstraling

Semi permanent bouwen voor alle doelen

Met een gebouw van De Meeuw heeft u geen (nood)unit of keet, maar een volwaardige semi permanente huisvesting met evenveel comfort en moderne techniek als u van een traditioneel gebouw verwacht. Een toekomstbestendige huisvesting vraagt daarbij om een inrichting waarbij de focus meer lig op gebruik dan op bezit. Die inrichting kan bovendien zo specialistisch zijn als de situatie verlangt. Zo vraagt een huisvestingsoplossing voor bijvoorbeeld eerstelijnszorg om een andere inrichting dan een GZ-instelling, jeugdzorg, ouderenzorg of ziekenhuis. Andere markten dan de zorg hebben andere doelen en dus een andere inrichting nodig. Met onze kennis en ervaring in onder andere het realiseren van goede, veilige leeromgevingen, kinderdagverblijven, woon- en recreatieoplossingen en het bedrijfsleven kunnen wij u altijd helpen.

Onze semi permanente oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op