Home Semi permanente huisvesting

Semi permanente huisvesting

Kiest u voor semi permanente huisvesting als tijdelijke oplossing dan kiest u voor praktisch, snel en kwalitatief hoogwaardig bouwen.

Wat is semi permanente huisvesting?

Semi permanente bouw is lang blijvend maar niet permanent. Het is demontabel en niet te onderscheiden van een permanent gebouw. Met de veelzijdige mogelijkheden van modulaire bouw en (specialistische) inrichting van De Meeuw is semi permanente bouw het antwoord op huisvestingvragen in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, overheid en defensie. Vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen in inrichting, maar ook in uitstraling. Het gevolg is een gebouw met een uitstraling die bij u past.

Met een semi permanente huisvesting maakt u ruimte voor de toekomst. Bent u op zoek naar een gebouw met gebruiksduur van meer dan dertig, veertig jaar? Dan is een permanente huisvesting een even duurzame en flexibele keuze.

Uw voordelen op rij

  • Duurzaam en circulair
  • Modulair
  • Flexibele betaalmogelijkheden
  • Altijd in uw gewenste uitstraling

Altijd in verbinding

Komt het gebouw op een plek waar geen WiFi of vaste aansluiting is? Met De Meeuw CONNECT heeft u een netwerk waar en wanneer u maar wilt. CONNECT is ook ideaal als u geen vaste WiFi verbinding wil aanleggen voor een korte gebruiksperiode. Zo bouwt u met uw semi permanente huisvesting aan de toekomst!

Semi permanent bouwen voor alle doelen

Met een gebouw van De Meeuw heeft u geen (nood)unit of keet, maar een volwaardige semi permanente huisvesting met evenveel comfort en moderne techniek als u van een traditioneel gebouw verwacht. Een toekomstbestendige huisvesting vraagt daarbij om een inrichting waarbij de focus meer lig op gebruik dan op bezit. Die inrichting kan bovendien zo specialistisch zijn als de situatie verlangt. Zo vraagt een huisvestingsoplossing voor bijvoorbeeld eerstelijnszorg om een andere inrichting dan een GZ-instelling, jeugdzorg, ouderenzorg of ziekenhuis. Andere markten dan de zorg hebben andere doelen en dus een andere inrichting nodig. Met onze kennis en ervaring in onder andere het realiseren van goede, veilige leeromgevingen, kinderdagverblijven, woon- en recreatieoplossingen en het bedrijfsleven kunnen wij u altijd helpen.

Onze semi permanente oplossingen worden toegepast in:

Customer Care De Meeuw

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Voorbeelden van semi permanente huisvesting

Tijdelijke lokalen 06

Accommodatie DB 03-05

Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die...
Meer informatie
Accommodatie DB 03-05
Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die eerder dienst hebben gedaan voor het Keizer Karel College in Amstelveen. De gebouw zorgt voor een betrouwbare en veilige...
Meer informatie
Wetzikon Sonnweid 15

Accommodatie G14 12-03

De Meeuw heeft vanaf medio juli 2021 een gebouw met meerdere woonruimtes beschikbaar. Het eenlaagse gebouw heeft...
Meer informatie
Accommodatie G14 12-03
De Meeuw heeft vanaf medio juli 2021 een gebouw met meerdere woonruimtes beschikbaar. Het eenlaagse gebouw heeft 6 kamers met elk een oppervlakte van ongeveer 22 M2. Ze hebben elk een natte cel met een douche...
Meer informatie
Arbeidsmigranten 01

De flexibele oplossing

Onze modules zijn stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren...
Meer informatie
De flexibele oplossing
Onze modules zijn stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren voor kortstondig of langdurig gebruik. De kwalitatief hoogstaande units zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te (ver)plaatsen. Standaard is...
Meer informatie
Huisartsenpost 01 min

Accommodatie DB 29-10

Meer informatie
Accommodatie DB 29-10
Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op