Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Maxima Medisch Centrum 371
Home / Markten / Zorg /

Eerstelijnszorg

Zorghuisvesting in de eerstelijnszorg vraagt om specifieke eisen en een praktische insteek. De zorg voor uw patiënten staat voorop. Het tijdelijke of semipermanente zorggebouw staat daarvan in dienst. Of u nu ruimte zoekt voor de huisartsenpost, GGD, apotheek of verloskundigenpraktijk: bij de Meeuw bent u daarvoor aan het juiste adres.

Voordelen

  • Snelle levering en plaatsing
  • Veel aandacht voor hygiëne en privacy
  • Flexibel in te richten en aan te passen aan de toekomst
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Maatwerk
  • Duurzame materialen
Tantelouise vivensis hal met bewoners

Nieuwsgierig naar onze zorgwoningen?

Download hier ons conceptboek

TIJDELIJKE HUISVESTING ONZE ZORG

Iedere zorgaanbieder en ieder gezondheidscentrum heeft andere wensen en behoeften. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele ruimtes en complete gebouwen die antwoord geven op al uw specifieke zorgvragen. Compleet ingerichte behandelruimtes, een onderzoekskamer en spreekkamers, comfortabele wachtruimtes of oefenruimtes voor de fysiotherapie. Wij zorgen dat het er is. Wij bouwen voor diverse toepassingen tijdelijke zorghuisvesting. Zo bouwen we onder meer een tijdelijke huisartsenpraktijk, consultatiebureau, apotheek, GGD-locatie of gezondheidscentrum.

De realisatietijd van een zorghuisvesting van de Meeuw is razendsnel. Daarmee bespaart u hoge kosten. Doordat we bij de Meeuw modulair bouwen, bouwt u bovendien duurzaam aan uw zorghuisvesting. Of dat nu een tijdelijke locatie is of een semipermanente plek.

ZORGHUISVESTING

De zorg is aan verandering onderhevig. Hoe weet u hoe de zorg er over een paar jaar uit ziet? Uw zorghuisvesting of zorggebouw moet in die veranderingen meegaan. Door te bouwen voor vandaag en morgen is er ruimte voor vernieuwing, verandering en voor fluctuerende gebruikersaantallen. De Meeuw bouwt modulair met bouwsystemen van hoge kwaliteit. De moderne prefab modules zijn eenvoudig te plaatsen. In indeling, uitstraling en identiteit zijn er nauwelijks beperkingen. Vrijwel alles is mogelijk in uw tijdelijke zorghuisvesting!

Jorrit Heuts

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan contact met op met Jorrit Heuts.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar iets anders?


Lees meer over ouderenzorg


Lees meer over gehandicaptenzorg


Lees meer over geestelijke gezondheidszorg


Lees meer over jeugdzorg


Lees meer over ziekenhuis