Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Canisius 008
Tijdelijk Zorg Ziekenhuis

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

TIJDELIJKE POLIKLINIEK “T-SPRONG”

Sinds 2007 heeft het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) tijdelijke huisvesting van De Meeuw. In Oosterhout is de eerste poli “De Waalsprong” geplaatst als buitenpoli voor het gebied Oosterhout en Lent boven De Waal.

In 2010 is de succesvolle samenwerking voortgezet en is bij de hoofdvestiging in Nijmegen een 2e tijdelijke poli geplaatst met de naam “T-Sprong”. De poli wordt gebruikt als wissellocatie. De tweelaagse poli heeft eerst de functie van tijdelijke huisvesting voor de afdeling Urologie. Daarna volgt een verbouwing en vanaf de zomer van 2012 neemt de afdeling Longziekten haar intrek en blijft daar gevestigd tot eind 2014.

Opdrachtgever
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
Project
Polikliniek
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2010
Kenmerk
Fast & Flex
Plaats
Nijmegen
Oppervlakte (m2)
650
Canisius2

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Canisius 009

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Canisius 011

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Canisius1

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Canisius 016a

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

BIJZONDERHEDEN

Bijzonderheden van deze locatie: Er is een brandwerende scheiding aangebracht om het gebouw passend te maken op de markante positie. De aansluiting op de bestaande bouw vindt plaats op de begane grond door middel van een bouwkundige sluisverbinding. De entree bevindt zich op de 2e bouwlaag waar middels een loopbrug een aansluiting is gemaakt op straatniveau.

BALIES

Via een elektrische deur kan men zich aanmelden bij de verschillende balies. De werk-/onderzoekruimtes zijn voorzien van speciale koel/verwarminstallaties waardoor er sprake is van laag energieverbruik.

Laatste nieuws