Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Permanente huisvesting

Hoe ziet de toekomst eruit? Met een permanente huisvesting voor onderwijs, zorg of bedrijfsleven bent u er hoe dan ook klaar voor!

Permanente huisvesting voor alle doeleinden

Fluctuerende leerlingaantallen of innovatieve manier van lesgeven, een oplopende stroom aan patiënten of veranderingen binnen het bedrijf: iedere markt vraagt om een flexibele houding. De huisvesting, of die nu tijdelijk of (semi) permanent is, moet daaraan voldoen. Sterker nog: het grootste voordeel van een permanente huisvesting van De Meeuw is dat het de ruimte biedt voor de toekomst. Door het modulaire systeem is makkelijk en duurzaam in te spelen op de vraag die er op dat moment is. Het is net zo eenvoudig bij te bouwen waar nodig of juist af te schalen als de situatie daarom vraagt. Die permanente huisvesting is flexibel in te zetten met specialistische inrichting voor bijvoorbeeld overheid, defensie, scholen, woonvoorzieningen, het bedrijfsleven en in de zorg. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een compleet permanent ziekenhuis te plaatsen?

Uw voordelen op rij

  • Kostenefficient
  • Hoge kwaliteit
  • Ruimte voor de toekomst
  • Flexibele betaalmogelijkheden
  • Duurzaam

Korte realisatietijd

Een permanent onderkomen voor uw zorgvoorziening, onderwijslocatie of kantoorunit realiseren we bij De Meeuw binnen een mum van tijd. Zo werken we bijvoorbeeld met geavanceerde bouw- en installatietechniek. In combinatie met de goede, strak georganiseerde samenwerking is de realisatietijd bijzonder kort. Die realisatietijd wordt nog extra verkort doordat we meerdere processen gelijktijdig laten lopen. Parallel aan de productie van de modules in de fabriek, maken we het terrein klaar voor de bouw. Door deze manier van werken, voorkomt u hoge kosten in de bouwperiode.

Onze permanente oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op