Home Permanente huisvesting

Permanente huisvesting

Hoe ziet de toekomst eruit? Met een permanente huisvesting voor onderwijs, zorg of bedrijfsleven bent u er hoe dan ook klaar voor!

Permanente huisvesting voor alle doeleinden

Fluctuerende leerlingaantallen of innovatieve manier van lesgeven, een oplopende stroom aan patiënten of veranderingen binnen het bedrijf: iedere markt vraagt om een flexibele houding. De huisvesting, of die nu tijdelijk of (semi) permanent is, moet daaraan voldoen. Sterker nog: het grootste voordeel van een permanente huisvesting van De Meeuw is dat het de ruimte biedt voor de toekomst. Door het modulaire systeem is makkelijk en duurzaam in te spelen op de vraag die er op dat moment is. Het is net zo eenvoudig bij te bouwen waar nodig of juist af te schalen als de situatie daarom vraagt. Die permanente huisvesting is flexibel in te zetten met specialistische inrichting voor bijvoorbeeld overheid, defensie, scholen, woonvoorzieningen, het bedrijfsleven en in de zorg. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een compleet permanent ziekenhuis te plaatsen?

Uw voordelen op rij

  • Kostenefficient
  • Hoge kwaliteit
  • Ruimte voor de toekomst
  • Flexibele betaalmogelijkheden
  • Duurzaam

Een eigen uitstraling voor permanente huisvesting

In het design van het interieur en het exterieur van uw permanente huisvesting hoeft u geen compromissen te sluiten. Hoge kwaliteitseisen, eigen identiteit en duurzaamheid gaan bij De Meeuw hand in hand. Het resultaat is een gebouw dat altijd bij uw situatie en uw wensen past.

Korte realisatietijd

Een permanent onderkomen voor uw zorgvoorziening, onderwijslocatie of kantoorunit realiseren we bij De Meeuw binnen een mum van tijd. Zo werken we bijvoorbeeld met geavanceerde bouw- en installatietechniek. In combinatie met de goede, strak georganiseerde samenwerking is de realisatietijd bijzonder kort. Die realisatietijd wordt nog extra verkort doordat we meerdere processen gelijktijdig laten lopen. Parallel aan de productie van de modules in de fabriek, maken we het terrein klaar voor de bouw. Door deze manier van werken, voorkomt u hoge kosten in de bouwperiode.

Onze permanente oplossingen worden toegepast in:

Customer Care De Meeuw

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Voorbeelden van permanente huisvesting

Tijdelijke lokalen 06

Accommodatie DB 03-05

Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die...
Meer informatie
Accommodatie DB 03-05
Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die eerder dienst hebben gedaan voor het Keizer Karel College in Amstelveen. De gebouw zorgt voor een betrouwbare en veilige...
Meer informatie
Wetzikon Sonnweid 15

Accommodatie G14 12-03

De Meeuw heeft vanaf medio juli 2021 een gebouw met meerdere woonruimtes beschikbaar. Het eenlaagse gebouw heeft...
Meer informatie
Accommodatie G14 12-03
De Meeuw heeft vanaf medio juli 2021 een gebouw met meerdere woonruimtes beschikbaar. Het eenlaagse gebouw heeft 6 kamers met elk een oppervlakte van ongeveer 22 M2. Ze hebben elk een natte cel met een douche...
Meer informatie
Arbeidsmigranten 01

De flexibele oplossing

Onze modules zijn stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren...
Meer informatie
De flexibele oplossing
Onze modules zijn stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren voor kortstondig of langdurig gebruik. De kwalitatief hoogstaande units zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te (ver)plaatsen. Standaard is...
Meer informatie
Huisartsenpost 01 min

Accommodatie DB 29-10

Meer informatie
Accommodatie DB 29-10
Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op