Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Nieuws Nieuwe geautomatiseerde panelenlijn in gebruik genomen min
Bedrijfsleven Bouw & industrie
Home / Nieuws /

Nieuwe geautomatiseerde panelenlijn in gebruik genomen

Vanmorgen is officieel onze nieuwe geautomatiseerde panelenlijn in gebruik genomen! Deze nieuwe productielijn zorgt ervoor dat we meer panelen kunnen produceren met een hogere nauwkeurigheid. Alle informatie die hiervoor nodig is komt rechtstreeks uit de digitale tekening van werkvoorbereiding. Dit zorgt ervoor dat je altijd met de meest actuele tekening werkt, en er dus minder ruimte voor fouten is.

Voorheen was het produceren van de elementen voor een houtskelet buitenwand een arbeidsintensief proces. Alles werd eerst op maat gezaagd en daarna op de panelentafels handmatig in elkaar gezet. Nu, met de nieuwe machine, wordt een houten frame machinaal samengesteld en in elkaar gezet. Vervolgens wordt de beplating automatisch op het frame gemonteerd en op maat gemaakt. Het verplaatsen van het element tussen werkstations loopt letterlijk op rolletjes waardoor er niet gehesen of getild hoeft te worden.

Laatste nieuws