Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Universiteit leiden 07

Schoolgebouw

Een tijdelijk schoolgebouw of een permanent schoolgebouw van De Meeuw? Allebei bieden ze ruimte voor de toekomst. Dat betekent dat u altijd ruimte heeft voor wisselende in- en uitstroom, een fusie of bijvoorbeeld onderwijskundige vernieuwing. De Meeuw volgt alle ontwikkelingen in uw sector op de voet en biedt u hoogwaardige, flexibele en passende ruimtes voor de huisvesting van uw school.

Tijdelijke onderwijshuisvesting voor iedere dag

Uw schoolgebouw van De Meeuw groeit met uw onderwijsorganisatie mee. Daardoor behoren permanente uitbreiding, tijdelijke inkrimping en zelfs verhuizing tot de mogelijkheid. Met andere woorden: onze oplossingen sluiten naadloos aan op de veranderende huisvestingseisen. Naast de tijdelijke, semi-permanente of permanente onderwijs accomodaties voorzien wij u ook snel in een kwalitatief hoge noodschool.

Alle last uit handen

Bij De Meeuw bent u vanaf het eerste idee tot en met de oplevering verzekerd van de juiste begeleiding. Wij nemen alle last uit handen, zodat u zich kunt richten op de exploitatie van het nieuwe schoolgebouw.

Voordelen

  • Architectonisch ontwerp
  • Veel aandacht voor veiligheid en comfort
  • Kindvriendelijke uitstraling en flexibel ruimtegebruik
  • Advies mogelijk over het rendement van uw investering
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

SCHOOLGEBOUW MET RUIMTE VOOR EIGEN IDENTITEIT

Qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing is de keuze zeer ruim. Zodoende bent u er zeker van dat het schoolgebouw altijd de gewenste uitstraling heeft. Daarbij komt dat De Meeuw begrijpt hoe belangrijk het is dat leerlingen en docenten zich prettig voelen. De overeenkomsten tussen alle schoolgebouwen van De Meeuw is in één woord 'maatwerk'.

Wij bieden voor elk huisvestingsvraagstuk een oplossing. Of het nu gaat om een noodlokaal voor enkele weken, een tijdelijke uitbreiding van een bestaand onderwijsgebouw met een dependance, een gymzaal of bibliotheek.

SNEL EN FLEXIBEL EEN NIEUW SCHOOLGEBOUW

De Meeuw bouwt schoolgebouwen op industriële wijze. Door middel van een productieproces onder geconditioneerde omstandigheden kunnen we daarmee snelheid en kwaliteit garanderen. We fabriceren uw nieuwe schoolgebouw in de productiefaciliteiten van De Meeuw in Oirschot. Omdat we gebruikmaken van dit bouwproces, wordt een nieuw schoolgebouw tot wel 50% sneller opgeleverd dan een traditioneel gebouw. Als gevolg van die snelle bouw, exploiteert u uw nieuwe schoolgebouw veel sneller.

Nadat het schoolgebouw volledig in de fabriek geproduceerd is, transporteren we de individuele bouwdelen naar uw bouwplaats. Omdat de volledige productie plaatsvindt in de fabriek blijft de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Hierdoor ondervinden omwonenden weinig overlast van de bouwwerkzaamheden.

Quote open

HET VIEL ONS OP DAT DE MEEUW ZOVEEL KENNIS HEEFT OP HET GEBIED VAN ONDERWIJSHUISVESTING.

Quote close
Jolanda Brouwer
ROC Friese Poort
VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een schoolgebouw met De Meeuw? Neem direct contact op met één van onze specialisten.