Home Markten Leren Noodlokalen

Noodlokalen

Ruimte voor capaciteit en snelheid

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van je school of was er sprake van een calamiteit? De Meeuw levert én plaatst noodlokalen snel en direct uit voorraad.

Jaarlijks hebben veel scholen behoefte aan extra klaslokalen. De Meeuw levert jaarlijks aan ruim 50 instellingen een tijdelijk schoolgebouw, noodlokalen of een uitbreiding van het bestaande schoolgebouw om het groeiend aantal leerlingen te huisvesten.

Met noodlokalen van De Meeuw ben je verzekerd van voldoende ruimte. Wij leveren snel een hoogwaardige huisvestingsoplossing waarmee we aan je capaciteitsbehoefte beantwoorden. Je hoeft je nooit meer druk te maken over voldoende ruimte en leerlingen kunnen zich optimaal blijven ontwikkelen.

Uw noodlokalen snel geleverd

Krijgt u binnenkort te maken met een groeiend aantal leerlingen? Wordt uw school gerenoveerd of bent u op zoek naar overbrugging in aanloop naar nieuwbouw? Een acute behoefte aan noodlokalen vraagt om een snelle aanpak. Wij leveren een groot deel van het assortiment direct uit voorraad. Dat maakt De Meeuw een flexibele partner die direct invulling geeft aan uw ruimtebehoeften. De Meeuw is ervaringsdeskundig in onderwijs en kinderopvang. Wij weten aan welke eisen een modern onderwijsgebouw moet voldoen. Bovendien bieden wij een naadloze integratie met het bestaande schoolgebouw.


Standaard compleet

De Meeuw besteedt volop aandacht aan luchtkwaliteit en een gezond leef- en leerklimaat. Ook zorgen grote raampartijen voor voldoende daglicht. Al onze noodlokalen worden geleverd inclusief vloerbedekking, verlichting, verwarming en indien nodig kindveilige wandcontactdozen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meer luxe. Zo is er een optieprogramma voor onder andere sanitair, een ventilatiesysteem, airconditioning en (elektrische) zonwering.

Naast noodlokalen is De Meeuw ook uw partner als u op zoek bent naar een (semi)permanent schoolgebouw . Een schoolgebouw dat alle ruimte biedt aan veranderingen in het onderwijs en de omgeving. Lees er hier meer over.

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Bekijk gerelateerde projecten

De Meeuw Tobiasschool 011 web

Wisselschool, Zeist

In twee jaar tijd is er nagedacht, ontworpen, geproduceerd, gemonteerd en uiteindelijk opgeleverd. We hebben het over...

Meer informatie
Wisselschool, Zeist
In twee jaar tijd is er nagedacht, ontworpen, geproduceerd, gemonteerd en uiteindelijk opgeleverd. We hebben het over de modulaire wisselschool van de gemeente Zeist. Huisvesting voor achtereenvolgens de scholen: Tobiasschool...
Meer informatie
OBS Het Driespan Enkhuizen 04

OBS Het Driespan

Meer informatie
OBS Het Driespan
Meer informatie
Fontys eindhoven 07

Fontys Hogescholen Eindhoven

Na 20 jaar intensief gebruik is één van de gebouwen op de campus van Fontys Hogescholen Eindhoven...

Meer informatie
Fontys Hogescholen Eindhoven
Na 20 jaar intensief gebruik is één van de gebouwen op de campus van Fontys Hogescholen Eindhoven toe aan een grondige renovatie. Eerdere plannen voor nieuwbouw bleken niet haalbaar, vandaar...
Meer informatie

Vraag een offerte aan