Meer

Innovatie huisvesting

DEMEEUW biedt maatwerk voor elk huisvestingsvraagstuk. Levensduur, economische waarde en comfort staan bij alle huisvestingsoplossingen voorop. Daarin verschilt DEMEEUW niet van conventionele bouw. Echt onderscheidend zijn we dankzij de korte ontwikkelingstijd, de bouwsnelheid, de aanpassingsmogelijkheden en het demontabele karakter gericht op hergebruik. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. U kunt rekenen op een innovatief bouwsysteem, duurzaam ontwikkeld in eigen huis en toegesneden op uw eisen. Continue verbetering van onze bouwsystemen is een voorwaarde om de kwaliteit te kunnen leveren die DEMEEUW aan haar gebouwen stelt.

 

Binnenklimaat

Uit onderzoek blijkt dat goed geventileerde ruimtes het welbevinden bevorderen en het ziekteverzuim verminderen. DEMEEUW gaat met klimaatbeheersing nog een stap verder dan de reguliere bouwvoorschriften. 'Frisse' en goed geventileerde gebouwen van DEMEEUW ademen een prettige sfeer uit. Iedereen moet zich immers prettig voelen. Een goed binnenklimaat draagt daar aan bij.

Akoestiek accommodatie

De akoestiek van een ruimte is belangrijk. Een holle ruimte kan onnodig rumoer geven en biedt een onprettige werk- en leefomgeving. Om verstaanbaar te zijn, is het niet prettig als u uw stem moet verheffen. DEMEEUW verstaat de kunst om een prettige en werkbare ruimte te creëren. Onze constructies zorgen ervoor dat er geen contactgeluid is en beperken zo de gehorigheid tot een minimum. Met een uitstekende akoestiek als resultaat.

Deel deze pagina

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.