Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Verhuur

Voor de verhuur van units of woonunits is het prettig om van tevoren te weten waar u aan toe bent. De configurator helpt u daarbij. Direct naar de configurator.

Stel zelf samen

In 4 eenvoudige stappen naar je gewenste gebouw. De building configurator stelt je in staat om eenvoudig, snel en direct inzicht te krijgen in de prijs.


Configurator voor verhuur

Met de handige configurator ziet u in een mum van tijd wat de kosten van uw project ongeveer zijn en welke tijdsindicatie u kunt verwachten. U ontwerpt in een paar eenvoudige stappen, volledig automatisch, de opstelling van units die bij u past. Daarmee bespaart u tijd en kosten, maar u zorgt er vooral voor dat de units en de opstelling helemaal past bij uw wensen.

Voor het gebruik van de verhuur configurator hoeft u geen software van De Meeuw te downloaden of te installeren. Start direct met ontwerpen!

Voor vragen kan altijd vrijblijvend contact worden opgenomen met een van onze medewerkers. Bel ons op +31 499 572 024 of stuur een mail naar info@demeeuw.com.

Ga naar de configurator

Onze verhuur oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op