Home Bouwsoorten Tijdelijk

Tijdelijk

Tijdelijke huisvesting

Snel en tijdelijk meer ruimte nodig? Voor die tijdelijke huisvesting bent u bij De Meeuw aan het juiste adres. We leveren hoog kwalitatieve ruimtes voor het bedrijfsleven, de zorg, onderwijs en overheid en woningen.

Onmiddelijk ruimte nodig?

Speel razendsnel en flexibel in op capaciteitsproblemen. Een extra verdieping, een nieuwe kantoorruimte: bij De Meeuw is alle ruimte voor de toekomst. Ook voor een multifunctionele, compacte oplossing voor kortstondig gebruik heeft De Meeuw de oplossing. Zo staat er binnen no-time een extra ruimte op de bouwplaats of op uw evenemententerrein. Maar ook bij calamiteiten, bij brand of bij een verbouwing staat er snel en kostenefficiënt een tijdelijke huisvesting. Geen simpele keet of tijdelijke noodunit, maar een complete woning die van alle gemakken is voorzien. De tijdelijke huisvesting beschikt daarom uiteraard over alle elektrische-, telefoon- en wateraansluitingen. Vanzelfsprekend voldoet iedere tijdelijke huisvesting van De Meeuw aan de geldende wet- en regelgeving.

Kenmerken

Kostenefficiënt:
.
Flexibele betaalmogelijkheden:
.
Duurzaam:
.
Korte bouwtijd:
.
Kwaliteit en comfort:
.

Tijdelijk onderkomen voor ieder doel

Wij realiseren uw tijdelijke huisvestingsoplossing binnen het gestelde budget. Daarbij zorgen we voor de volledige inrichting helemaal naar uw wensen. Dat doen we ook voor specialistisch gebruik zoals lokalen, (nood)hospitalen, eerstelijnszorg, gehandicaptenzorg of tijdelijk GGZ gebouw. Wilt u niet tijdelijk, maar voor langere duur een huisvesting? Dan is een permanent of semi permanent gebouw geschikt. Onze systemen zijn multifunctioneel en overal toepasbaar.

Bij De Meeuw heeft u niet alleen de mogelijkheid om te kopen, maar ook om een tijdelijke huisvesting te huren. We werken ook met huurkoop, lease en koop met terugkoop.

Comfortabel tijdelijk onderkomen

Tijdelijke huisvesting betekent bij De Meeuw niet dat u moet inboeten op kwaliteit en comfort. De kwaliteit is net zo belangrijk als bij een (semi)permanente huisvesting. Omdat we bij De Meeuw gebruikmaken van industrieel vervaardigde bouwelementen kunnen wij die hoge kwaliteit garanderen. Dat komt doordat we bouwen onder geconditioneerde omstandigheden. De Meeuw heeft daarmee een efficiënt en beheersbaar productieproces

Customer Care De Meeuw

Meer weten? Neem contact met ons op!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Onze tijdelijke oplossingen worden toegepast in:

MW1116 040
Leren
Onverwacht veel leerlingen? Met onze flexibele scholen creëer je een inspirerende leeromgeving.
Meer informatie
Leren
Lees meer over onze oplossingen voor het onderwijs, die leerlingen en docenten inspireren.
Meer informatie
MW1202 008
Werken
Groei je opeens hard? Met onze flexibele gebouwen creëer je werkplekken voor al je medewerkers.
Meer informatie
Werken
Lees hier hoe wij prettige werkplekken ontwerpen met daglicht, een kantine en voldoende sanitair.
Meer informatie
WM Isala 211203 007
Zorgen
Meer zorgplekken nodig? Met onze flexibele zorggebouwen creëer je een prettige zorglocatie.
Meer informatie
Zorgen
Lees hier hoe we een zorglocatie inrichten die prettig is voor bewoners, patiënten en medewerkers.
Meer informatie
20230603 De Meeuw Almere 017 9408 website
Wonen
Onbenutte ruimte in dorp of stad? Met onze flexwoningen bestrijd je de woningnood effectief
Meer informatie
Wonen
Lees meer over onze oplossingen voor de sociale huursector, waarin mensen comfortabel wonen.
Meer informatie