Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Flexibel huisvesting inzetten

Flexibele huisvesting voor complete woningen, zorgcentra, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. De Meeuw levert het compleet op maat naar uw wensen. Nu en in de toekomst. Dat is pas flexibel!

Wat is een flexibele huisvesting?

Een flexibele huisvesting is een huisvesting die zich aanpast aan uw situatie. Het is een gebouw dat moeiteloos inspeelt op vernieuwing en fluctuerende gebruikersaantallen.

Bij De Meeuw doen we niets anders dan flexibiliteit de ruimte geven, want bij een huisvesting van De Meeuw heeft u ruimte voor de toekomst. Of het nu om een gebouw gaan voor tijdelijk gebruik of (semi)permanent gebruik en in welke markt u zich ook begeeft. We doen dat door gebruik te maken van onze inventieve, modulaire bouwsysteem. Met dit systeem maken we zo veel mogelijk gebruik van industrieel vervaardigde bouwelementen. Ze worden waar mogelijk integraal geproduceerd en samengesteld. En niet het minst belangrijk: de verschillende bouwelementen fabriceren we onder geconditioneerde omstandigheden. Kortom: kwaliteit kunnen we zo garanderen.

Uw voordelen op rij

  • Duurzaam en circulair
  • Modulair
  • Betaalmogelijkheid die bij u past
  • Klaar voor de toekomst

Onze flexibele huisvestigingen oplossingen worden toegepast in

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op