Home Werken bij Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst


Oirschot

Logistiek & Inkoop

40 uur

Middelbaar onderwijs of soortgelijke

€ 3.000,- tot € 3.500,- per maand

Wat ga je doen?

Ben jij handig en graag bezig met het uitvoeren van preventief onderhoud, het oplossen van storingen ? Houd jij van afwisseling in je werk en ben je graag met je handen bezig? Solliciteer dan bij De Meeuw op de vacature van Medewerker Technische Dienst.
Als Medewerker Technische Dienst richt jij je op het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van storingen voor al onze locaties en kantoorpanden in Oirschot. Het betreft een functie waarin je op diverse deelgebieden zal worden ingezet. We zijn naar iemand op zoek die handig is!!

In deze rol ontvang en beoordeel jij het probleem, je achterhaalt de oorzaak en beschrijf jij wat de beste reparatiemethode is. Daarnaast pleeg je onderhoud en verhelp je storingen. Heb jij interesse in techniek en werk je graag in een organsiatie die volop in ontwikkeling is, dan is deze vacature iets voor jou!

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een MBO niv. 3 diploma bij voorkeur richting montage of storingstechnicus;
 • Je hebt ervaring met onderhoud en reparatie van machines en gereedschappen;
 • Je hebt kennis en ervaring met lassen, draaien en frezen;
 • Je bent flexibel ingesteld en hebt twee rechterhanden.
 • Je bent in het bezit van een EHBO of BHV certificaat of bereidt dit te halen

Toekomstbouwen met De Meeuw

Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Onze cultuur
De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Wat bieden wij jou?
Bij De Meeuw kom je te werken in een informele omgeving waar we op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplossen voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Prachtige innovatieve modulaire bouwprojecten
 • Pensioenregeling PMT
 • Korting van € 10,- op je sport abonnement
 • CAO Metaalbewerking

Iets voor jou?
Solliciteer dan direct door je CV te versturen naar werken@demeeuw.com en wij geven je spoedig een reactie. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of de sollicitatieprocedure dan kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter Guillaume Leenderts via 06-81357892 of mailen naar g.leenderts@demeeuw.com.

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.