Home Werken bij Administratief Logistiek Medewerker Materialen

Administratief Logistiek Medewerker Materialen


Oirschot

Logistiek & Inkoop

40 uur

MBO Diploma

€ 3.000,- tot € 3.600,- per maand

Wat ga je doen?

Ben jij degene die verder kijkt dan zijn neus lang is en in staat is om een goede forecast te maken? Zorg jij ervoor dat onze fabrieken op volle toeren kunnen blijven draaien door tijdig de juiste acties uit te zetten ten aanzien van grondstoffen en halffabricaten? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Als Materiaalplanner zorg je voor een optimale invulling van de materiaalbehoefte op onze productie- en projectlocaties aan de hand van de orderinformatie in ons ERP-systeem ISAH. Je bewaakt de gehele doorlooptijd vanaf het moment van bestellen van materialen tot het moment van leveren en schakelt waar nodig met onze leveranciers. De productie wordt bevoorraad vanaf verschillende voorraadlocaties en jij bent mede verantwoordelijk voor het plannen van de toeleveringen op de verschillende locaties. Je analyseert en beoordeelt proactief de voorraadniveaus en verbruiksdata van materialen en kijkt vooruit om bij te sturen waar nodig. Daarnaast werk je actief mee aan het verbeteren van de processen binnen de supply chain.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 diploma richting bijv. logistiek of supply chain
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als (materiaal)planner
 • Bij voorkeur heb je ervaring met ERP systemen zoals bijv. Isah.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent analytisch sterk en werkt accuraat

Toekomstbouwen met De Meeuw
Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Onze cultuur

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Wat bieden wij jou?
Bij De Meeuw kom je te werken in een informele omgeving waar we op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplossen voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Prachtige innovatieve projecten
 • Pensioenregeling PMT
 • CAO Metaalbewerkingsbedrijf

Iets voor jou?
Solliciteer dan direct door je CV te versturen naar werken@demeeuw.com en wij geven je spoedig een reactie. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of de sollicitatieprocedure dan kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter Guillaume Leenderts via 06-81357892 of mailen naar g.leenderts@demeeuw.com.

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.