Home Urgente huisvesting

Urgente huisvesting

Heb je op korte termijn huisvesting nodig? Voor een paar weken, enkele maanden of meer dan een jaar? Wij leveren én plaatsen snel, direct uit voorraad. De Meeuw maakt snelle ruimtes voor tal van toepassingen. Denk aan een tijdelijk kantoorgebouw voor een snelle capaciteitsuitbreiding van het bedrijf. Een uitbreiding van de schoollokalen, omdat er meer leerlingen bij komen. Een tijdelijke bouwplaatsvoorziening, zoals een bouwkeet.

De flexibele oplossing

De flexicom is stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creeren voor kortstondig of langdurig gebruik. De kwalitatief hoogstaande units zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te (ver)plaatsen. Standaard is deze oplossing voorzien van elektrische verwarming, verlichting, vinyl vloerbedekking en slagvast glas aan de buitenzijde. Optionele uitbreidingen zijn leverbaar, zoals zonwering, rolluiken, airconditioning of een gasgestookte cv-installatie. Ook kun je je flexicom inrichten met een compleet pakket aan meubilair.

Direct beschikbaar

04

Flexibel school- of kantoorgebouw a 1.206 m²

In december 2020 creëerden we een speciale plek in de wijk Huysackers van Veldhoven: de tijdelijke school...
Meer informatie
Flexibel school- of kantoorgebouw a 1.206 m²
In december 2020 creëerden we een speciale plek in de wijk Huysackers van Veldhoven: de tijdelijke school Zilverackers. Deze diende als de nieuwste vestiging van de openbare basisschool Dick Bruna, en werd snel een populaire keuze...
Meer informatie
Kantoorgebouw Knauf 1

Flexibel kantoor- school of zorggebouw a 377 m²

Meer informatie
Flexibel kantoor- school of zorggebouw a 377 m²
Meer informatie
Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van uregente huisvesting en flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Test