Home Toekomstbouwers Koen Gosens

Koen Gosens

Senior accountmanager Gezondheidszorg

“We zitten in een opwaartse spiraal”

Na 15 jaar werken bij De Meeuw krijg ik nog elke dag ontzettend veel energie om met humor sales te bedrijven van A tot Z. Het allerleukste vind ik de gesprekken met klanten en bijdragen aan onze fantastisch mooie duurzame projecten.

Koen Gosens – 39 jaar - Senior Account manager

Toen ik hier op 24-jarige leeftijd kwam ben ik gestart als junior commercieel medewerker binnendienst. Van begin af aan heb ik altijd de duidelijke ambitie gehad om accountmanager te worden en heb dit niet onder stoelen of banken gestoken. Maar eerst moest ik tijd investeren om de producten, oplossingen en dienstverlening van De Meeuw goed te leren kennen. Op een gegeven moment kreeg ik de kans om promotie te maken naar junior accountmanager en de kleinere projecten in de zorgsector aan te jagen. Als accountmanager voelde ik mij als een vis in het water en daardoor ging dit groeiproces als een raket. Al snel kon ik de stap maken naar medior accountmanager en mocht een salestraining volgen om mijn persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Inmiddels mag ik mijzelf senior accountmanager noemen. Dat betekent dat ik naast mijn reguliere werk ook veel tijd steek in het begeleiden van andere accountmanagers en het participeren in ontwikkeltrajecten. Gedurende mijn carrière bij De Meeuw heb ik een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en ben ik van type losbol veranderd naar vakbekwame en professionele sales adviseur. Met mijn humor en enthousiasme kan ik van een negatieve boodschap iets positiefs maken. Daarnaast is het ook een bedrijf met fijne collega’s. Ik ben in 2007 met vijf collega’s gestart waarvan de meeste nog steeds werkzaam zijn en die ik ook als vrienden beschouw.

Mijn succes bij De Meeuw heeft te maken met mijn bouwkundige achtergrond en dat ik een assertief en standvastig persoon ben. Ik neem graag nieuwe collega`s mee op sleeptouw zodat zij ook zo’n mooi groeproces kunnen ervaren. We zitten in een opwaartse spiraal waardoor het een perfect moment is om in te stappen. Daarnaast zijn de pubquizen en de vrijdagmiddagborrels in het De Meeuw café legendarisch!


Neem hier een kijkje bij onze vacatures ->

‘’Mijn tip voor een nieuwe collega: Heldere doelen voor jezelf stellen, leergierig zijn, je ambities uitspreken en nastreven. Het eerste jaar vooral gebruiken als investering om de producten, mensen en bedrijf De Meeuw te leren kennen, door belangstelling te tonen naar productie, bouw en kantoorafdelingen. ’’