Home Nieuws De Meeuw staat op WoCoDa 2024

De Meeuw staat op WoCoDa 2024

WOCODA wordt georganiseerd door Vastgoedjournaal. Het is dé dag waar professionals samenkomen om de laatste trends van de woningmarkt te bespreken en te presenteren.

Dankzij circulair flexgoed verloopt het woningbouwproces efficiënter, dus sneller. Maar hoe werkt dit precies? Ontdek het antwoord op deze vraag, en vele anderen, tijdens de WoonconceptenDag (WOCODA) bij onze stand 10.

Neem vooral ook deel aan ons seminar: 𝟱𝟬𝟬 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻, 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻, 𝟰 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗰𝗼𝗿𝗽𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀: 𝘃𝗮𝗻 𝗶𝗱𝗲𝗲 𝘁𝗼𝘁 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁. 𝗛𝗼𝗲 𝗱𝗼𝗲 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁? Tijdens dit seminar gaan we in op hoe vier woningcorporaties de samenwerking hebben gezocht om 500 woningen te realiseren in de bruisende nieuwe stadsbuurt "NDW21" in Nijmegen, waar wonen, ondernemen en ontmoeten centraal staan.

De ontwikkeling en realisatie van een complete tijdelijke wijk met permanente woningen brengt vanzelfsprekend uitdagingen met zich mee. Hoe pak je dit aan, hoe ga je om met eventuele risico's en hoe werk je effectief samen? Woningcorporaties Portaal, SSH&, Talis en Woonwaarts, samen met de gemeente Nijmegen, zijn deze uitdaging aangegaan. Een interactieve sessie onder leiding van Joziene van de Linde, Managing Director van De Meeuw en Jasper Ponte, Senior Manager bij Brink.

𝗪𝗮𝗮𝗿 & 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿:

- Novotel Amsterdam City (bij station RAI)
- Donderdag 25 januari 2024
- Van 10.00 tot 19.00 uur
- 𝗦𝗲𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝟭𝟮.𝟬𝟬 𝘁𝗼𝘁 𝟭𝟮.𝟰𝟱 𝘂𝘂𝗿, zaal Dahlia 8
- Stand 10


Gemeenten en woningcorporaties hebben gratis toegang tot dit evenement.

Delen