Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Modulaire huisvesting

Een modulaire huisvesting biedt ongekend veel voordelen. Bij De Meeuw is ieder gebouw volledig op maat. Daardoor heb je een gebouw dat past bij je organisatie en tegelijkertijd eindeloos aanpasbaar is, verplaatsbaar en blijven inzetbaar.

Wat is modulaire bouw of modulaire huisvesting?

Modulaire huisvesting is de techniek waarbij we het grootste gedeelte van het gebouw in onze fabrieken maken. Al onze tijdelijke of (semi)permanente onderkomens bouwen we volgens die techniek. We gebruiken zo veel mogelijk industrieel vervaardigde bouwelementen. Daarnaast produceren we de complete bouwmodules zo veel mogelijk integraal. Dat betekent inclusief technische installaties en voorzieningen. Het resultaat is dat alle bouwonderdelen en voorzieningen perfect op elkaar afstemmen. Tot slot assembleren we in een mum van tijd de modulaire bouwdelen op de bouwplaats. Dat doen we niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de zorg, het onderwijs, de overheid en in de woningmarkt.

Uw voordelen op rij

  • Voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit
  • Duurzaam en circulair
  • Toekomstbestendig
  • Ongekende mogelijkheden

Wat is er mogelijk met mijn modulaire huisvesting?

Vroeger kon er met modulair bouwen misschien alleen een standaard (nood)unit worden geleverd, maar die tijd is allang voorbij. De mogelijkheden van de modulaire bouwsystemen van De Meeuw zijn ongekend. Dat blijkt onder andere uit de hoge kwaliteit in detaillering en uitvoering. Maar ook wat de indeling betreft zijn er nauwelijks beperkingen.

Een tijdelijk of (semi) permanent gebouw moet net zo goed bij u passen als een traditioneel gebouw. De uitstraling en de identiteit van het gebouw zijn dan ook met grote vrijheid in te vullen. Met andere woorden: u kunt het gebouw helemaal laten passen bij uw organisatie. Sterker nog: ook een modulaire huisvesting kan een architectonisch hoogstandje zijn!


Lees hier meer over modulair bouwen

Onze modulaire oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op