Home We can be heroes together!

We can be heroes together!

Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 juni ontmoeten wij je graag in de RAI in Amsterdam tijdens Provada 2023. Drie dagen lang staat onze stand in het teken van circulair flexgoed. Alles draait om de vraag hoe flexibele huisvestingsoplossingen kunnen bijdragen in de aanpak van actuele maatschappelijke vraagstukken. Het motto is: we can be heroes… together! Want het is onze overtuiging dat we alleen door samen te werken het verschil kunnen maken.

Ontmoet ons op Provada

In onze stand (hal 12, stand 50) staan uiteraard experts klaar om al je vragen te beantwoorden over flexgoed. Daarnaast bieden we een afwisselend programma, met onder meer workshops over flexgoed-rekenen, presentaties over flexgoed-wonen in de praktijk, hebben we bijzondere gasten en is er natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de grote uitdagingen die boven de markt hangen.

Wat zijn de belangrijkste vragen die we met elkaar moeten beantwoorden? Wat kunnen we met elkaar verzinnen om vandaag aan de slag te gaan? Praat met ons mee over zaken als:

  • Hoe kun je waarde toevoegen in buurten
  • Hoe betrek je bewoners
  • Waar is er plek
  • Hoe krijgen we het betaalbaar

We nodigen je van harte uit om jouw deel van de puzzel te komen leggen in onze stand. Bekijk ons programma en let op: voor sommige bijeenkomst is vooraf aanmelden nodig.

Dinsdag 13 juni

11.00 uur

Presentatie Wisselschool

12.00 uur

Start flexgoed-safari Amsterdam (vooraf aanmelden)

12.00 uur

Lunch & learn: Masterclass Flexgoedrekenen (vooraf aanmelden)

13.30 uur

Inloop Modulair Nederland

14.30 uur

Cultureel erfgoed van De Meeuw

15.45 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Dialoogsessie: De noodzaak voor een nieuw evenwicht in de stad. In samenwerking met Pakhuis de Zwijger (vooraf aanmelden)

Woensdag 14 juni

11.00 uur

Flexgoed kosten en baten vanuit publiek en privaat perspectief. In samenwerking met Adriaan Visser, directievoorzitter van Brink

12.00 uur

Lunch & learn: Kunnen we de broodnodige verandering, die nodig is, met zijn allen bewerkstelligen? Joziene van de Linde gaat het debat aan bij Rabo SmartBuilds (hal 10, stand 10) (vooraf aanmelden)

14.00 uur

Flexwonen in de praktijk: NDW21 in Nijmegen. In samenwerking met Robert van Dijk, Asset manager bij Portaal (vooraf aanmelden)

15.15 uur

De mobiele boomkwekerij. In samenwerking met Tree Mobility

16.00 uur

Netwerkborrel Modulair Nederland. Met speciale gast.Donderdag 15 juni

10.30 uur

De arbeidsmarkt van de toekomst. In samenwerking met Thijs Rozema van Building Heroes.

12.00 uur

Lunch & learn: Opvang Oekraïense vluchtelingen in Vlaardingen. In samenwerking met Ivana Somers, wethouder gemeente Vlaardingen

13.30 uur

Inloopuur Modulair Nederland

14.00 uur

Dynamis-tour de Provada. Speeddaten met studenten

14.00 uur

Doelgroeponderzoek ‘No strings attached’

14.30 uur

Kijkje bij team Mooimakers van De Meeuw