Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Circulaire en duurzame huisvesting

Circulaire en duurzame huisvesting: dat begint bij De Meeuw. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of (semi)permanente huisvesting: dankzij onze beproefde modulaire methode werkt u voor de toekomst. Voor uzelf en voor de planeet.

Hoe werken we bij De Meeuw aan duurzame en circulaire huisvesting?

De bouw heeft een gigantisch aandeel in het verbruik van grondstoffen, energie en de uitstoot van CO2. Door alle kringlopen te sluiten en circulair te werken en te bouwen, worden die hoeveelheden drastisch verminderd. Bij De Meeuw doen we dat door tijdelijk of semi permanente huisvestingen te leveren die gedurende zijn hele levensduur aansluit op de vraagt uit de markt. Het gebouw beweegt qua grootte, omstandigheden, behoeften en wensen mee met de gebruikers. Daarbij komt dat de duurzame huisvesting van De Meeuw ook nog verplaatst kan worden. Dat is in één woord pas echt toekomstbestendig.

Naast het duurzame karakter van het gebouw zelf, nemen we de bouwonderdelen ook weer terug in als de gebruiksperiode voorbij is. Die verschillende onderdelen gaan dan terug naar de toeleverancier en worden opnieuw gebruikt. Zo blijft het gebruik in gebruik.

Uw voordelen op rij

  • Duurzaam en circulair
  • Innovatief
  • Snel en kwalitatief hoogwaardig
  • Flexibele en ongekende mogelijkheden
  • Betalingsmogelijkheid die bij u past

Duurzaam bouwen is een duurzame bouw

Integendeel tot traditionele bouw is de modulaire bouw van De Meeuw veel duurzamer. De oorzaak hiervan is enerzijds dat we de verschillende bouwelementen onder geconditioneerde omstandigheden fabriceren op industriële wijze. Hierdoor is er stukken minder afval én zijn we niet afhankelijk van externe factoren zoals het weer. Ook wordt het gebouw na oplevering sneller in gebruik genomen dan bij traditionele bouw. De reden hiervoor is dat wachten op bijvoorbeeld acclimatisering niet nodig is. Bijkomend voordeel is daarnaast dat er tijdens bouw minder overlast is voor de omgeving.

Onze circulaire & duurzame oplossingen worden toegepast in:

général NL

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

> Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is. Bel voor vragen met onderstaand nummer of stuur een berichtje voor de beste oplossing die bij u past.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw situtatie?

Neem contact met ons op