Home Werken bij Werkvoorbereider Productie

Werkvoorbereider Productie

Oirschot
Productie
40 uur
MBO Diploma
€ 3.400,- tot € 4.100,- per maand

Wat ga je doen?

Hoe mooi is het om als Werkvoorbereider zelf de productietekeningen te mogen maken? En dan ook nog van modulaire woningen, waar jij een steentje bijdraagt aan het oplossen van landelijke problemen zoals de woningnood, vervallen scholen en het tekort aan opvanglocaties? Alles bij elkaar een unieke functie en daarom de ideale volgende stap in je carrière.

Jij zorgt er als Werkvoorbereider Tekenaar Productie voor dat modulaire (woning)bouw projecten volgens de klantwens en de planning geproduceerd worden. Dit doe je door het aanleveren van alle juiste informatie aan de fabriek. De werkvoorbereiding vindt plaats vanuit jouw eigen tekeningen, die vervolgens het ERP-systeem ISAH vullen. Signaleer je een afwijking? Dan onderneem je direct actie. Jij hebt dus een zeer dynamische en afwisselende functie hier. In deze rol ga je meegroeien met de afdeling en met groei bedoelen we ook écht groei. De productie moet namelijk minimaal verviervoudigen. De orderportefeuille is goed gevuld en de ambities zijn duidelijk. Aan jou de taak om de uitdagingen in de productie werkvoorbereiding tot een succes te maken.

Jouw profiel

Krijg jij energie van dagelijks contact met engineers, projectleiders en collega’s uit de fabriek? En heb jij de drive om er samen een succes van te maken met gezellige collega`s? Dan voel jij jezelf zeker thuis binnen onze innovatieve familiare cultuur. Er ligt een flinke bouwopgave voor je klaar en je komt niet in een gespreid bedje, dus eigen initiatief en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk. Jij schept graag orde in de chaos en zorgt ervoor dat de collega toekomstbouwers in de fabriek hun werk goed kunnen doen met de door jouw opgestelde tekeningen en instructies.

Als Werkvoorbereider Tekenaar Productie is het daarnaast handig als je:

  • MBO+ niveau hebt in de richting van Bouw of Werktuigbouwkunde, met een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht kennis van verschillende productietechnieken en processen;
  • Sterke affiniteit hebt met modulair bouwen;
  • Kennis en ervaring met tekenprogramma’s zoals bijv. Revit of AutoCAD
  • Gewend bent met het werken in een ERP systeem (ISAH).
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart