Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Onderhoud header

Vacature Servicemonteur

Als Servicemonteur ben jij onderdeel van de afdeling Service. In jouw functie draag je er zorg voor dat alle onderhoudsopdrachten soepel verlopen. Je bent in staat om een goede analyse te maken van schades en onvolkomenheden aan de producten van De Meeuw op bouwkundig gebied. Daarnaast ben je het visitekaartje voor de organisatie en kun je gemakkelijk met de klant communiceren. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan is deze functie bij De Meeuw wellicht op jouw lijf geschreven!

SERVICEMONTEUR

GEPLAATST
19 april 2021

STANDPLAATS
Oirschot

DIENSTVERBAND
Fulltime / parttime (32-40 uur)

JOUW HOOFDTAKEN


 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve en correctieve service- en onderhoudsopdrachten;
 • Analyseren klantgegevens n.a.v. servicebonnen, lokaliseren en oplossen van schades aan producten van De Meeuw op bouwkundig gebied;
 • Verrichten van alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden aan bouwsystemen van De Meeuw;
 • Onderhouden van contacten met de klant op locatie m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden.


JOUW COMPETENTIES


 • Je bent enthousiast en communicatief vaardig: een echte teamplayer;
 • Je bent flexibel en proactief. Een echte verbinder, waardoor mensen graag met je samenwerken;
 • Out of the box denken is voor jou geen probleem;
 • Je bent accuraat, zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig;
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je hebt affiniteit met techniek.

OPLEIDING & ERVARING

 • Minimaal een technische bouwkundige afgeronde MBO3 opleiding;
 • 2 jaar relevante werkervaring;
 • VCA certificaat;
 • Rijbewijs B.

TOEKOMSTBOUWEN MET DE MEEUW


Als modulair bouwer met een eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting. Daarmee scheppen wij een thuis voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.


BEDRIJFSCULTUUR


De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.


ARBEIDSVOORWAARDEN


De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een informeel team.


MEER INFORMATIE


Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je cv en een motivatiebrief waarin je ons vertelt waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar: hr@demeeuw.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.