Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Vacature Senior Accountmanager

Ben jij een ondernemer, maar mis je nog je eigen business die je kunt leiden? Denk jij in oplossingen die je klant gelukkig maken? Raak je enthousiast van het maximale eruit halen wat erin zit? ? Wil jij het verschil maken door een innovatieve en circulaire manier van bouwen?

De Meeuw is op zoek naar een Senior Accountmanager voor Bedrijfsleven.

SENIOR ACCOUNTMANAGER

GEPLAATST
5 oktober 2020

STANDPLAATS
Oirschot

DIENSTVERBAND
Fulltime

OMSCHRIJVING


Als Senior Accountmanager weet je wat onze klanten willen. Vandaag, morgen én overmorgen. Je bent verantwoordelijk voor het succes van onze klanten, van ons team en natuurlijk voor je eigen succes. Je stapt graag op je klanten af en bent in staat je collega’s te inspireren en positief uit te dagen. Een grensverleggende visie en een ondernemende houding zijn dus van groot belang.


Je gaat je bezighouden met organisaties in het bedrijfsleven.
Als accountmanager ben je bezig met de verkoop en verhuur van onze flexibele en duurzame huisvestingsoplossingen. Op basis van een duidelijke segmentvisie die je opstelt, werk je proactief aan je netwerk en kun je klanten met innovatieve maatoplossingen succesvoller en gelukkiger maken.


DIT BEN JIJ


Als positieve verbeteraar denk je in kansen en mogelijkheden. Je gesprekspartners zien je passie en horen je kennis als het gaat om de huisvestigingsoplossingen die je aandraagt. Met je bouwkundige of technische HBO-achtergrond is de inhoud van je werk geen probleem. Je bent oprecht, hulpvaardig en commercieel. Je communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels, en het liefst ook in het Duits zijn goed. Tot slot straalt het ondernemerschap van je af.


DIT ZIJN WIJ


Grensverleggers die in alles wat ze doen het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. De Meeuw is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele huisvestingsconcepten, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.


Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van De Meeuw ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende woonmogelijkheden voor consumenten en een nieuwe horizon in flexibele huisvestingsconcepten voor zorg en educatie laat zien. En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. De Meeuw biedt ruimte voor inspiratie. Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk.


BEDRIJFSCULTUUR


De mensen bij De Meeuw maken het verschil. Ja dit klinkt misschien cliché.., maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een goede dosis Brabantse humor en geen dubbele agenda’s proberen we écht tot een zo goed mogelijk resultaat te komen! Binnen De Meeuw is iedereen gelijk aan elkaar, van productie tot directeur, of dat je er nu 35 jaar werkt of maar één dag. Dit gevoel is door het hele bedrijf voelbaar!


WAT BIEDEN WIJ JOU?


We bieden je goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de CAO Metaalbewerkingsbedrijf met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een hecht, informeel team.


SOLLICITEREN


Heb je vragen over de functie? Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op Charlotte Janssen, HR.


Telefoon: 06 22 48 65 25


Mail: hr@demeeuw.comAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.