Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Demeeuw account

Vacature Projectadministrateur

Ben jij administratief onderlegd en kan je goed met cijfers overweg?
Houd jij je graag bezig met de volledige administratie van meerdere projecten? In deze functie ondersteun je collega’s uit het financiële team. Als Projectadministrateur zorg je ervoor dat de processen op de juiste manier worden aangestuurd en uitgevoerd.
Voor de afdeling Finance is De Meeuw op zoek naar een administratief talent:

Projectadministrateur

GEPLAATST
20 april 2021

STANDPLAATS

Oirschot

Projectadministrateur

Als Projectadministrateur vervul je een belangrijke taak door middel van jouw betrokkenheid, kennis en nauwkeurigheid. De focus ligt op de projectadministratie wat inhoudt dat je ervoor zorgt dat de ontwikkeling van een project financieel wordt beheerd. Je ondersteunt daarmee je twee collega Projectcontrollers. Herken jij jezelf in deze vacature, dan is deze functie bij De Meeuw wellicht op jouw lijf geschreven!

Functieomschrijving
Een Projectadministrateur bij De Meeuw communiceert gemakkelijk. Je rapporteert doorgaans direct aan de Projectcontrollers en ondersteunt bij het opstellen van (management)rapportages. Daarnaast verzorg je de operationele financiële processen rondom de betreffende projecten.

Jouw taken:

 • opstellen van projectrapportages + bewaking van contract- en projectbudgetten en het signaleren van afwijkingen
 • het voeren van administratie aangaande het verwerken van gewerkte uren, materialen, interne doorbelastingen. Meer- en minderwerk en onderhanden werk.
 • zorgdragen voor het verzenden en verwerken van orders en facturatie rondom projecten;
 • intern en extern aanspreekpunt voor vragen rondom projecten en/of facturatie;
 • pro actief zijn met betrekking tot het signaleren van issues welke nadere analyse behoeven voor het management/ projectcontroller
 • dagdagelijkse ondersteuning van de projectcontrollers.


Jouw competenties:

 • je bent een enthousiaste en ondernemende professional met goede communicatieve vaardigheden;
 • out of the box denken is voor jou geen probleem;
 • je bent accuraat, zelfstandig, resultaatgericht, creatief en stressbestendig;
 • organisatiesensitief en een verbinder door een flexibele en effectieve instelling, waardoor mensen graag met je samenwerken;
 • je bent een hands-on aanpakker!

Opleiding en ervaring:

 • minimaal afgeronde MBO opleiding (niveau 4);
 • 2 jaar relevante werkervaring.

Toekomstbouwen met De Meeuw
Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Arbeidsvoorwaarden

De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een informeel team.

Meer informatie

Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je cv en een motivatie waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar hr@demeeuw.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.